Go Back Age of Conan Europe Forums > Community Forums > Polskie Forum > Główne Fora > Forum Klas Postaci
Reload this Page Postać pod MassPvP
Reply
Old 9th January 2012, 04:11     Nakaccu is offline   #1
Nakaccu

Question Postać pod MassPvP

Siemanko. Mam nadzieje że Polska społeczność trzyma się dobrze
Chciałem się dowiedzieć jaka według was postać nadaje się na MassPvP?
Ostatnio grałem HoX'em (ciekawa postać 1vs1... w mass i mini grach PvP padałem jak mucha, wystarczył tylko jakiś łucznik i było po mnie), ToS'em oraz DT... (obie postacie ciekawe, jednak obie miały wspólną cechę... Były "wspomagaczami drużyny" ToS jako healer, zaś DT jako tank)...
Tak więc szukam postaci którą będę mógł skupić się w 100% na "sobie", czyli na wymachiwaniu mieczem/ rzucaniem zaklęć i wyżynaniem przeciwnika
Zarówno w zwykłym PvP(jak mnie ktoś napadnie podczas robienia questów) jak i massPvP (mini gry super sprawa... a i czasem zdarza mi się spotkać jakąś większą grupkę "kolegów" podczas questowania)
I tak przy okazji Fury czy Rage? Czytałem gdzieś że Rage był "niedawno postawiony" (tj. parę miesięcy temu) i jest niby świeższy ale widziałem więcej opinii negatywnych niżeli pozytywnych... W Fury odstrasza mnie myśl że zaczynając od nowa na każdym spocie będę tępiony przez wyższe lvle (Na Rage niby jest lepiej ale nie bijcie bo dawno nie grałem...)
Tak więc podsumowując:
Ciekawa postać pod PvP/MassPvP
Jaki serwer? Rage or Fury?
Reply With Quote
Old 9th January 2012, 07:51     -Blash- is offline   #2
-Blash-
Ranger Aquilonian

-Blash-'s Avatar

HH, SCUM, Avalon

English server Fury PvP

Mass PvP w tej grze nie istnieje.
W PvP każdą klasą można wymiatać solo i na mini grach.

Na Rage zieją pustki, podobno tydzień temu odpaliła mini gra (!) czyli jest kilkanaście 80tek aktywnych.

Na Fury jak wbijesz 80tkę bez AA i sprzętu - będziesz na jeden-dwa strzały dla każdego powyżej 4-6 lvlu pvp, no chyba, że jesteś dobrym-bardzo dobrym graczem, który wie co ma robić w pvp.
Reply With Quote
Old 9th January 2012, 11:36     borystakieimie is offline   #3
borystakieimie
Barbarian Cimmerian

borystakieimie's Avatar

HH/Szare Szeregi/The Law

English server Fury PvP

Quote:
Originally Posted by Nakaccu View Post
Tak więc szukam postaci którą będę mógł skupić się w 100% na "sobie", czyli na wymachiwaniu mieczem/ rzucaniem zaklęć i wyżynaniem przeciwnika
Z
coz w grupie gra sie pod grupe a nie skupia na sobie. Jak sie bedziesz skupial na sobie to bedziesz slabym graczem ktory przegrywa mini i ma dobre kill/death ratio.

fury jesli juz, a tępiony będziesz. No chyba ze pofarmisz bori i aa z pve. Troszkę czasu ci to zajmie. Mass pvp nie istnieje poki co.

jakbym mial robic sobie nowa postac to pewnie na bsa bym sie zdecydowal wlasnie ze wzgledu na to ze chyba najwiecej z grupa musi wspolpracowac i ma chyba najwiecej do powiedzenia jesli chodzi o ostateczny sukces grupy. Swietny bs rzadko przegrywa a na mass pvp tez sie fajnie spisuje.

Last edited by borystakieimie; 9th January 2012 at 11:39..
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules