Go Back Age of Conan Europe Forums > Community Forums > Polskie Forum > Główne Fora > Dyskusje Ogólne
Reload this Page FC jeszcze chce AoC ?
Reply
Old 5th January 2012, 20:43     Misiuggah is offline   #11
Misiuggah
Bear Shaman Cimmerian

Misiuggah's Avatar

C9

English server Crom PvE

Quote:
Originally Posted by piotrppg2 View Post
A ja dodam coś

Age of Conan w tym roku umrze jak wejdą nowe mmo i wszystkim sie podokańczają wielomiesięczne subskrypcje (przynajmniej ja napewno wtedy skończe).
To by było zbyt piękne - znowu wolne wieczory
Reply With Quote
Old 6th January 2012, 02:23     -filip- is offline   #12
-filip-

-filip-'s Avatar

Quote:
Originally Posted by Misiuggah View Post

Cały Twój post to smęcenie nt. oczywistych rzeczy - nie ma tam nawet do czego się odnieść. "Tak, stary - ciężka sprawa... polewaj" - może być?

Dlaczego pojawia się taki temat? To chyba wie każdy, kto gra - banał przebija z tego taki, że aż się słabo robi.

Pozdro, też się cieszę, że jesteście - ja z kolei lubię pomarudzić na marudzących
Ok, masz rację, czyli co - w ogóle juz nic nie pisać ? W sumie od premiery patrząc to za dużo nigdy nie pisałem, żaden problem nadal "nic nie pisać", tylko po co wówczas to forum.. tyle działów i wątków, kiedyś nawet były tu emocje która gildia pierwsza / druga itd. zaliczyła bossa, był nawet moderator.. Skrobnąłem posta wiedząc doskonale, że żadnego to nie ma znaczenia.. Czyli - o ile prochu nie wymyślę - nie pisać ?
Jeśli inni zrobią podobnie (o ile nadal są), mogę z czystym sumieniem wywalić skrót z pulpitu albo zachować go w nieużywanych na pamiątkę.
Pozdr
w sumie też masz rację, milczenie jest złotem
Reply With Quote
Old 6th January 2012, 10:24     Naznaczony is offline   #13
Naznaczony
Guardian Aquilonian

Naznaczony's Avatar

NaznaczonyTytanowyViarus

English server Crom PvE

@Misiu

nie wiem po co bronisz honoru AoC na tym forum,które podobno juz właściwie nie istnieje.AoC nie ma się dobrze i to koniec prawdziwych graczy mmo w tej grze.

koniec kropka.

broniłem jej dłużej od Ciebie

przeproś Borysa,bo znam go dobrze i musiało go duzo kosztowac ,żeby się wkurwic na ta ściemę funcomu.

mnie inne tytuły nie mogły odciągnąć od aoc od roku..dopiero teraz Swotr...chwała mu za to,bo w AoC to już rył się beret od tego jebniętego systemu farmy.nie było alternatywy od bardzo dawna dla graczy pvp.teraz jest i nadchodzi następna.

właśnie wygasł mi roczny abonament i już nie opłacę więcej.Wyznacznikiem śmierci AoC jest to,że nawet jak przyjdzie meil ,że wszystko free ,to po takim ogarnianiu tematu mmo w aoc przez funcom mam ich w dupie.3 latagrania z czego dobrze było 1,5 roku potem rok kłamstw i obietnic i pół roku naiwnego czekania ,aż coś jebnie i ktoś to przejmie.Piekny świat piekny temat..szkoda tylko,że matoły w zarządzie firmy.

pozdro.
Reply With Quote
Old 6th January 2012, 10:47     -Blash- is offline   #14
-Blash-
Ranger Aquilonian

-Blash-'s Avatar

HH, SCUM, Avalon

English server Fury PvP

Quote:
Nie wiem jak dokładnie przekłada się sprzęt/AA na PvP, ale w PvE to detal - w niebieskich ciuchach i z kilkoma AA i tak przegonisz 80% graczy jak ogarniasz temat
W PvP to nie detal.
Gracz w niebieskim secie z kilkoma AA, NIE MA SZANS z graczem z lvl pvp 6+ i przynajmniej 6 aktywnymi perkami AA na 5/5. No chyba, że ten drugi to totalny lamus, gra z zamkniętymi oczami, klika skille myszką i przy okazji je. Właśnie przed chwilą ranger pvp 10 rozjechał solo 3 barbów zadając kazdemu z nich 2 komba i szczerze powiem przy lvlu 7 pvp na swoim rangerze ubicie 2-3 lowbie osob na raz to słabe wyzwanie.
Reply With Quote
Old 6th January 2012, 16:14     Misiuggah is offline   #15
Misiuggah
Bear Shaman Cimmerian

Misiuggah's Avatar

C9

English server Crom PvE

Quote:
Originally Posted by Naznaczony View Post
nie wiem po co bronisz honoru AoC na tym forum,które podobno juz właściwie nie istnieje.
Nie, ja tylko bronię zdrowego rozsądku

Quote:
Originally Posted by Naznaczony View Post
3 latagrania z czego dobrze było 1,5 roku potem rok kłamstw i obietnic i pół roku naiwnego czekania ,aż coś jebnie i ktoś to przejmie.
Kłamstwa i obietnice - to się w marketingu chyba inaczej nazywa I jeszcze nadzieja ("naiwne czekanie") - te trzy pojecia nie powinny w ogóle się pojawić tutaj. Wszyscy, którzy ulegają hajpowi i zapewnieniom developerów sami są sobie winni. Albo bierzesz produkt taki jaki jest, albo nie trać czasu i nie rób potem szantażu emocjonalnego na forum. A jakby Ci dziewczyna obiecywała przez 1,5 roku, że zacznie myć zęby?

Po tym dobrym 1,5 roku Twoje zainteresowanie grą powinno spadać, ale postanowiłeś się karmić mrzonkami i zmuszać do gry.

Quote:
Originally Posted by -Blash- View Post
Właśnie przed chwilą ranger pvp 10 rozjechał solo 3 barbów zadając kazdemu z nich 2 komba i szczerze powiem przy lvlu 7 pvp na swoim rangerze ubicie 2-3 lowbie osob na raz to słabe wyzwanie.
Coż, są tacy których bawi farma i walcowanie noobów... cała reszta powinna sobie zrobić rachunek sumienia i odpuścić. Bawił mnie płacz gracz z powodu darmowych tygrysów - każdy kto farmił frakcje jak były zadania po 1-2 tokeny to frajer... na własne życzenie.

Last edited by Misiuggah; 6th January 2012 at 16:24..
Reply With Quote
Old 6th January 2012, 17:07     Naznaczony is offline   #16
Naznaczony
Guardian Aquilonian

Naznaczony's Avatar

NaznaczonyTytanowyViarus

English server Crom PvE

co byś nie naskrobał-END GAME

dla "old"-bo miara się przebrała...

dla "new",bo nigdy nie zobaczą początkowej populacji serwerów-walk non stop w każdej starej instancji i dotrą do "pewnego"momentu dużo szybciej,w którym zorientują się,że jedyne co mogą zrobić -to dwie insty w pojedynke dziennie .zbugowane i zalagowane mini i czekanie przez miesiąc na jakiś udany rajd,bo poczekali w kolejce,żeby z jedyną jeszcze aktywną gildią na serwerze zobaczyć chociaż t3.

inne tytuły już są dużo atrakcyjniejsze.

I o dziwo jestem fanem AoC do dziś,który uważa,że tak dobrego pomysłu na rynku już bardzo długo nie będzie.niestety AoC umarł,nie broni się już--- tylko dryfuje i nic tego nie zmieni.

Matoł piszący w każdym poście,że "spokojnie...że zaraz naprawią...że nie róbcie dramy...nie musicie grać...-takich pisarzy , to forum widziało już setki-większość już gra w co innego

nie zmuszam do swojego punktu widzenia,każdy ma swój w zależności od doświadczenia i czasu przebytego w aoc-każdy ma swój "etap".

graj sobie,na zdrówko niech Ci wyjdzie.

p.s moje osobiste marzenie to AoC2..tak za 3 lata..kiedy sprzęt ogrnie pomysły twórców(może lepszy silnik,większe nakłady na personel obsługujący support)

inne klasy-może lepiej piktów jak kitajców?,zero "chińskiego klimatu"-krew i piach i wiedźmy...i jeszcze lepsze fatality i zajebisty craft pve i pvp i takie tam co powinno zacząc wchodzić rok po premierze...a nie przesunąc ekipę na Secred world a 3 osoby zostawić do obsługi aoc.

powodzenia w dalszym fragowaniu i rajdowaniu.zgaście na końcu światło.
Reply With Quote
Old 6th January 2012, 18:14     -Blash- is offline   #17
-Blash-
Ranger Aquilonian

-Blash-'s Avatar

HH, SCUM, Avalon

English server Fury PvP

Quote:
inne tytuły już są dużo atrakcyjniejsze.
A konkretniej jakie? Nie interesują mnie klimaty high fantasy, s-f czy koreański grind fest. Obawiam się, że dla pewnej grupy zainteresowanej dark fantasty AoC dalej jest jedynym sensownym tytułem, w który da się grać. I określenie "da się" jest wymierne, bo dać się da, ale czy trzeba? Na szczęście na grę od miesięcy nie wydałem złamanego grosza, bo nóż by mi się w kieszeni chyba otwierał jakbym miał FC płacić za te bugi i brak pvp.
Dziś znów... kolejny patch i co 30 minut DC. Masakra jakaś.
FC w kontekście AoC i obietnic PvP chyba już nikt poważnie nie traktuje. A najlepsze jest to, że coraz częściej ludzie wspominają Gaute i jego czasy za najlepsze w AoC i jakby nie było chyba trzeba się z tym zgodzić.

AoC 2? Huh... może za 10 lat na konsole nowej generacji.
Reply With Quote
Old 6th January 2012, 18:51     Misiuggah is offline   #18
Misiuggah
Bear Shaman Cimmerian

Misiuggah's Avatar

C9

English server Crom PvE

Oj piszcie sobie, że świat jest niesprawiedliwy, że miłość przemija itp. a ja będę się z tego śmiał I nie dlatego, że nie macie racji - zgadzam się z Wami w 99%.

Ja w ostatnich 2 tygodniach loguję się już tylko na rajdy - moje conanowe morale dostało parę ciosów ostatnio, a jednocześnie dorwałem Alpha Protocol i New Vegas

PS
[19:50] [Globalny] [Shoki]: KURWA KIEDY TE CHUJE NAPRAWIĄ TE CRASHE RAJDÓW !!!!!!

No, brawo

Last edited by Misiuggah; 6th January 2012 at 18:57..
Reply With Quote
Old 7th January 2012, 10:12     Cristofors is offline   #19
Cristofors
Herald of Xotli Stygian

Cristofors's Avatar

Black Steel/Hadiuga

Polish server Two Eagles PvP

Quote:
Originally Posted by borystakieimie View Post
to nie jest juz gra dla doroslych ludzi którzy maja czas po kilka - kilkanascie godzin w tygodniu max na granie tylko dla dzieciaków które siedzą godzinami i farmią kitaj od świtu do zmierzchu.
Sorry, poza tym, że przygode z aoc skończyłem już trochę temu to czasami wbijam na forum licząc na to, że spotkam kogoś znajomego więc nie będę się tu wypowiadał na temat gry, ale chciałbym jedną rzecz sprostować. Jestem/byłem chyba jednym z bardziej znanych o ile nie najbardziej znanym " dzieciakiem " na serwerze 2E( nie licze tu jeenks itp. bo ona już podchodziła pod " dorosły " wiek ). I ... " za a moich czasów " ( tzn. do wprowadzenia systemu f2p, bo potem już nie grałem ) to nie dzieci farmiły po kilka godzin dziennie tylko właśnie różnego rodzaju Imeny, Franki czy Rebele więc tutaj bronie podobnych wiekowo do mnie mimo, że grałem tylko z tymi drugimi.

Jeśli nie podoba Wam się aoc a jesteście uzależnieni od mmo ( ) to zagrajcie w coś innego po prostu. Sam gdyby nie to, że mnie się rozpie *** lił komputer niedługo przed premierą to bym teraz szpilał w star wars: tor a jeśli naprawdę teraz się na coś zdecydujecie to w kwietniu wychodzi Guild Wars 2 ( nie wiem niestety jak tu będzie z przystępnością dla nowych graczy nie grających w gw1 ) a Warhammer przechodzi podajże na f2p, ale tylko dla pvp. Jeśli to wam nie odpowiada: czekajcie, moda na mmo trwa i na pewno prędzej czy później coś ciekawego się pojawi, mam przynajmniej taką nadzieję ...

Pozdrawiam, Balandar

Last edited by Cristofors; 7th January 2012 at 10:18..
Reply With Quote
Old 8th January 2012, 12:25     zyfert is offline   #20
zyfert

zyfert's Avatar

Polish server Rothat PvE
Talking

Super gra k***o!!!!!!!!!!!!!!!!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search