Go Back Age of Conan Europe Forums > Community Forums > Polskie Forum > Główne Fora > Forum dla Nowoprzybyłych
Reload this Page Problem z zawiłościami Premium
Reply
Old 18th September 2011, 19:37     Zielo is offline   #1
Zielo

Default Problem z zawiłościami Premium

A wiec, chciał bym zacząć grac w AOE na premium tak wiec zarejestrowałem konto EU-Poland , klient tez.No i pokusiło mnie aby kupić kod "Age of Conan 60-Day Game Time Code (Polish Servers)" i takie pytanie, czy ten kod da mi premium czy tylko udostepni polski server ?
Reply With Quote
Old 18th September 2011, 20:46     Radzieoon is offline   #2
Radzieoon
Bear Shaman Cimmerian

Radzieoon's Avatar

White Eagle

Polish server Two Eagles PvP

Da ci premium na polskie konto(polskie serwery). Lokalizacje serwerów są uwarunkowane typem konta. Rejestrujesz polskie konto, to możesz grać na polskich serwerach w polskim języku. Rejestrujesz europejskie, to możesz grać na europejskich serwerach w angielskim języku.

Link do rejestracji polskiego konta:
https://register.ageofconan.com/sign...2P#registerTop

Link do rejestracji europejskiego konta:
https://register.ageofconan.com/sign...2P#registerTop

Klient dla obu typów konta jest ten sam - EU Poland. Po prostu logując się na polskie konto, przestawia się na polski język, a logując na europejskie, język zmienia na angielski.
Reply With Quote
Old 18th September 2011, 21:11     zetware is offline   #3
zetware
Tempest of Set Stygian

OUTCAST

English server Crom PvE

Uzupełnię tylko przedmówcę, że "Age of Conan 60-Day" daje konto premium na 60 dni.

z.
Reply With Quote
Old 19th September 2011, 03:31     Zielo is offline   #4
Zielo

No dobrze wczoraj walczyłem z tym kodem robiłem kilka kont bo nie wiedziałem czy na pewno mam konto pl, i kolejne dwa pytania nupka z Wow'a.
- Jest jakiś sposób na sprawdzenie czy aby mam konto PL
- Jak sprawdzić czy przyjęto mój kod,mialem problemy chyba wcześniej miałem inny typ bo wyskakiwało mi ze to na 60 dni ale na pl i nie mialem "poniższych opcji" z przedluzeniem abonamentu tylko ze ten kod to daje 60 dni na pl.A ne jednym koncie chyba mi weszedł ten kod, jak to sprawdzic.
Reply With Quote
Old 19th September 2011, 05:53     zetware is offline   #5
zetware
Tempest of Set Stygian

OUTCAST

English server Crom PvE

Jest bardzo prosty sposób na sprawdzenie jakie masz konto. Wystarczy zalogować się do gry i utworzyć nową postać. Jeżeli będą do wyboru serwery Rothat i Two Eagles to znaczy, że konto jest PL/RU w przeciwnym wypadku masz konto EU.
To samo z premium/free. W premium możesz wybrać dowolną klasę postaci a konto darmowe ma ograniczenie do kilku tylko. Sprawdź.

z.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules