Go Back Age of Conan Europe Forums > Community Forums > Polskie Forum > Główne Fora > Forum dla Nowoprzybyłych
Reload this Page Witam wszystkich
Reply
Old 30th August 2011, 21:52     haqs1990z is offline   #1
haqs1990z

Default Witam wszystkich

Witam wszystkich mam pare pytań dotyczących gry, konta i płatność a więc zaczne może od tego iż na mieszałem trochę na stronie z profilem w sumie to wyszło tak jakbym miał 2 konta na 1 profilu czy da rade jakoś to usunąć ?? Jeżeli tak to prosił bym o jakieś objaśnienie sprawy. Następnie powciskałem coś związane z abonamentem i teraz pisze mi że mam się tam z czegoś rozliczać xD dało by rade jakoś to cofnąć czy jest to nieszkodliwe i mogę tak zostawić ??. Następne pytanie brzmi, kupiłem grę z gram.pl po wpisaniu klucza zauważyłem że działa on tylko z polska wersja gry ale nie ważne prosił bym o objaśnienie jak płacić polski abonament ?? bo jestem w tym momencie goły i wesoły i nie wiem co mam robić. Hymm zapytam jeszcze na jakim serwerze polecili byście mi gre xD i to by było na tyle )

Pozdrawiam Tomasz xD
Reply With Quote
Old 31st August 2011, 06:06     zetware is offline   #2
zetware
Tempest of Set Stygian

OUTCAST

English server Crom PvE

To, że masz 2 konta w niczym nie przeszkadza. Gorzej, że masz wiszącą płatność. Dopóki jej nie zrealizujesz lub anulujesz nie będziesz mógł niczeko kupić. Jeżeli płatność dotyczy czegoś, co chcesz kupić to podłącz do niej swoją kartę kredytową i opłać, jeśli nie chcesz tego to wejdź na livechat i poproś obsługę o anulowanie płatności.
Aby opłacić abonament musisz wykupić konto premium. W tym celu musisz utworzyć sobie opcję płatności:
- jeśli posiadasz kartę kredytową to wpisujesz jej dane w opcji płatności,
- jeśli nie masz karty to wybierasz PayByCash i w kolejnych krokach wybierasz bank i płacisz przelewem,
- jeśli nie posiadasz konta w banku to poproś kogoś starszego o opłacenie gry kartą.
Gdy masz już utworzony sposób płatności podłączasz go do konta, na którym chcesz grać a potem klikasz na "Change Membership Type", wybierasz za jaki okres chcesz zapłacić i finalizujesz płatność.

Jeżeli znasz angielski to polecam założyć darmowe konto na serwerach EU. Polskie serwery mają mniejszą populację ale i tak da się spokojnie na nich spokojnie pograć.

z.
Reply With Quote
Old 31st August 2011, 16:33     haqs1990z is offline   #3
haqs1990z

Dzięki za pomoc. Teraz mniej więcej orientuje oco kaman
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules