Witam, mam takie małe pytanko.
Pokazany jest wykrzyknik u Conana, ale nie mogę do niego wejść.
Podpowie mi ktoś jak się do niego dostać ? Mam 50 lvl jeśli to ma jakieś znaczenie.
Z góry dziękuję
Musisz mieć 60+, skończyć quest przeznaczenia w Grzmiącej Rzece (Thunder River), zostaniesz wtedy zaproszony na audiencję. Czy jakoś tak, dawno to było.
Musisz isc do skaly Croma na rowninach Lachejskich i odbebnic quest przeznaczenia by sciagnac znamie Acheronu. Dopiero wtedy wpuszcza cie przed oblicze Conana.
PS. Wysilcie sie chociaz odrobine i czytajcie chociaz opisy questow jezeli juz pomijacie dialogi.
No to moze cos blizej? Jakiemu questowi odpowiada ten wykrzyknik? Podaj nazwe jesli mozesz. Nie pamietam tez czy cos takiego ie pojawialo sie jezeli chodzi o quest na Khitaj.
Mi nie chodzi o żaden wykrzyknik, chodzi o to, jak spotkać się z Conanem, już 59lvl więc za chwilę poradzę się Waszych rad i do niego wejdę )
Nie wejdziesz do Conana bez zrobionego q przeznaczenia na skale Croma. Piszesz ze nie chodzi o zaden wykrzyknik a w pierwszym poscie wlasnie na niego sie powolujesz. Jesli bys laskawie wspomnial dlaczego nie mozesz wejsc do Conana (nie wpuszczaja cie straznicy, nie otwieraja sie drzwi do sali tronowej itd) lub/i podal nazwe questa z dziennika wtedy moznaby udzielic konkretnych porad. Na chwile obecna robi sie sciana tekstu.
Przecież napisał, że nie ma 60 lvlu...wczesniej strażnicy nie wpuszczą, bo trzeba mieć wykonany q na 60 lvl na Grzmiącej Rzece, oraz ten na Lachejskich.