wiesz Szonn z moich obserwacji..to robienie brc przez większośc gildii na Cromie nie jest wyznacznikim dobrej gildii,bo są gildie 10 osobowe gdzie każdy gracz ma full set z Kitaju i nie ma ochoty biegać po t3.Kwestia założeń i w co grupa ludzi lubi pograć.
Brc robi Last Bastion w niedzielę wieczorem i to tak bardziej na potrzeby nowych graczy,którzy chcą i tak pobawić się na instancjach w kitaju i zaliczyć Leviego by móc iść na t3.Jak ktoś ma ochotę iśc na t3, zawsze może iść ze znajomymi z innych gildii.
Dzis zrobiłem sobie w 2 h Enigmatę, pałac..pilarsy... .poszedłem na mini.Dobrze się bawiłem z fajnymi ludźmi.
Wcześniej byłem na Cromie przez 3 miechy w najmocniejszej gildii(Ambrossia),która ma spooooore doświadczenie na t3 i tam się tak dobrze nie bawiłem...
Szonn..co to znaczy Twoim zdaniem dobra gildia?--90 osób online? grających tylko w dzień rajdowy?
Strasznie mylne to Twoje myślenie.
Last Bastion jak się orientuję ,to jest była IX kohorta,teraz gra każdy Polak ,który chce się bawić na Cromie.
Zlepek wszystkich gildii-tych z 2e też.
Reklamy robić nie będę.Ja tu tylko sprzątam
p.s co do pvp...Polaków jest za mało, żeby myśleć o poważnej gildii pvp na serwerze hard.