Go Back Age of Conan Europe Forums > Community Forums > Polskie Forum > Główne Fora > Gildie
Reload this Page Polska gildia na nowym serwerze pvp
Reply
Old 15th March 2011, 21:45     Drval is offline   #11
Drval
Guardian Aquilonian

Drval's Avatar

Szare Szeregi

English server Fury PvP

wiesz Szonn z moich obserwacji..to robienie brc przez większośc gildii na Cromie nie jest wyznacznikim dobrej gildii,bo są gildie 10 osobowe gdzie każdy gracz ma full set z Kitaju i nie ma ochoty biegać po t3.Kwestia założeń i w co grupa ludzi lubi pograć.

Brc robi Last Bastion w niedzielę wieczorem i to tak bardziej na potrzeby nowych graczy,którzy chcą i tak pobawić się na instancjach w kitaju i zaliczyć Leviego by móc iść na t3.Jak ktoś ma ochotę iśc na t3, zawsze może iść ze znajomymi z innych gildii.

Dzis zrobiłem sobie w 2 h Enigmatę, pałac..pilarsy... .poszedłem na mini.Dobrze się bawiłem z fajnymi ludźmi.

Wcześniej byłem na Cromie przez 3 miechy w najmocniejszej gildii(Ambrossia),która ma spooooore doświadczenie na t3 i tam się tak dobrze nie bawiłem...

Szonn..co to znaczy Twoim zdaniem dobra gildia?--90 osób online? grających tylko w dzień rajdowy?

Strasznie mylne to Twoje myślenie.

Last Bastion jak się orientuję ,to jest była IX kohorta,teraz gra każdy Polak ,który chce się bawić na Cromie.

Zlepek wszystkich gildii-tych z 2e też.

Reklamy robić nie będę.Ja tu tylko sprzątam

p.s co do pvp...Polaków jest za mało, żeby myśleć o poważnej gildii pvp na serwerze hard.

Last edited by Viarus; 15th March 2011 at 21:51..
Reply With Quote
Old 15th March 2011, 22:04     bogus is offline   #12
bogus
Dark Templar Aquilonian

bogus's Avatar

TFB

English server Crom PvE

AmbrosiA i najmocniejsza gildia? Fajny żart Toż to typowy przedstawiciel molocha, który idzie w ilość, a nie jakość. Nie liczy się jako gildia raidowa, nie liczyła się jako gildia rozpracowująca HM w Khitaju, zaliczana do grupy hostującej failowe pugi, przed wchłonięciem taransferowanych z Fury po rozpadzie Predators, nie licząca się w pvp nawet jeśli dzięki sojuszom mieli BK i na dodatek o bardzo kiepskiej opinii. Potrafiłbym znaleźć sporo słów pasujących do Ambrosii, ale najlepsza do nich nie należy.
Reply With Quote
Old 15th March 2011, 22:30     bandytaz is offline   #13
bandytaz
Bear Shaman Cimmerian

bandytaz's Avatar

WarCry

Polish server Two Eagles PvP

Szonn za bardzo kombinujesz nad organizacją, a to się nie sprawdza :>

To gracze muszą chcieć, zmuszanie do ostrego rajdowania, robienia instancji, hardkrowego levelowania, czy stawianie sobie wygórowanych celów w PvP nigdy tak naprawdę nie działa...

Ktoś "na czele" jest potrzebny, ale to nie przedszkole i każdy powinien się obyć bez niańki - w innym wypadku dochodzi do paradoksów, kiedy nieumiejętność zorganizowania sobie czasu zwala się na gildię - "nic się nie dzieje, idę do xyz, bo tam rajdują i jest pvp".

Sukces gildii = grupa osób, która nie przejmuje się pierdołami, a niezależnie od przeszkód decyduje żeby się trzymać razem i ciągnąć wózek do przodu.

A rekrutacja? Cóż znajomi przyciągają znajomych - tak się tworzy trzon, a potem dobre gildie przyciągają ludzi z których część się asymiluje, a część odpada.
Reply With Quote
Old 16th March 2011, 03:50     Ansgarr is offline   #14
Ansgarr
Necromancer Khitai

Ansgarr's Avatar

Best of The Best / WE

English server Crom PvE

Quote:
Originally Posted by Cristofors View Post
a do Rosjan większość Polaków ma uprzedzenie Co szkoda ponieważ to mili goście i razem moglibyśmy zdziałać na nowym serwie dość dużo.
Widzę, że mają dobre podejście do dzieci

Quote:
Originally Posted by Cristofors View Post
trzecia gildia to smętni Polanie
Nom, Polanie są GROAH! :O

Quote:
Originally Posted by Sant View Post
A i jeszcze jedno: po co tworzyć coś nowego, skoro można użyć stare sprawdzone
Tia, zapewne na początku będzie dużo małych gildii, które stworzą znajomi, którzy po prostu będą razem chcieli grac Oczywiście, było by fajnie stworzyć jedną gildię,i wspólnie "tłuc" innych graczy razem, ale ... marzyć, to sobie każdy może
Reply With Quote
Old 16th March 2011, 09:39     kabo27 is offline   #15
kabo27
Tempest of Set Stygian

kabo27's Avatar

White Eagle

Coz bedzie to wgladalo tak ze czesc osob z polan zrobi se postac na nowym servie i czesc z eu jak sie polubia to zagraja razem w jednej gildii jak nie to beda biegac kazdy z osobna tudziez grupkami tylko po to zeby gankowac
i to kurde tyle bo jesli to bedzie taki serv free for alll tak to bedzie wygladac no chyba ze jakies ciekawe urozmaicenia beda ale wydaje mi sie ze dla wiekszosci bedzie to jak z gierkami na low lvl taka odskocznia
Reply With Quote
Old 16th March 2011, 10:50     Error is offline   #16
Error
Tempest of Set Stygian

Error's Avatar

English server Crom PvE

Quote:
Originally Posted by skobel View Post
...Władza. Powstanie rada, do której wejdą osoby wskazane przez obecnych szefów gildii na serwerze, wedle klucza:
- 3 członków z najsilniejsza gildii na dzień 30 kwietnia,
- 2 członków z II najsilniejszej gildii
- 1 członek z III
Owa rada wybiera szefa.
tzn jakim serwerze; 2E, Crom, Fury, Rothat??
uważasz, że np Polanie są silniejsi od EZO? albo IW od CRO, C9 od Ragnorak? wszędzie tam grają Polacy (może poza Ragnorak), więc sztuczny dobór 'elektorów" jest chybiony imho. Przywódcy mają, to do siebie, że są/zostają nimi bez względu na czyjekolwiek plany i chciejki
Reply With Quote
Old 16th March 2011, 10:53     Error is offline   #17
Error
Tempest of Set Stygian

Error's Avatar

English server Crom PvE

Quote:
Originally Posted by XXXX View Post
... zrobi se ...
zrobi sobie jeśli już na Wiejskiej masz etat? wystarczy że Oni nie potrafią po Polsku mówić i pisać...
Quote:
Originally Posted by Szonn View Post
..." "...
jak uczy historia, aktywnych 24 (+ 12) ludzi w zupełności wystarczy aby utrzymać kesh, wystarczy tez w zupełności aby wybić z głowy farmę borii, tym bardziej, że nie będzie wypasionych (dosłownie) na korze drzewek i kamykach 10 pvp lvl-owców, którzy pierwsze mini zagrali jak dobili ten 10 lvl a o mass nie mają już żadnego pojęcia. Uważam, że jesli uda się zebrać tych 30-40 ludzi i utrzymać liczebność przez 2-3 miesiące, to będzie już duży sukces, a to czy Szefem będzie Blasz, Maurew, Sant czy Vimes jest sprawą drugorzędną. Tylko czy nikomu nie przyszło do głowy, że ludzie z EZO (jeśli przejdą na nowy serwer) to przejdą tam z ludźmi z EZO, że nikomu już nie będzie się chciało bawić w jakiekolwiek "polskawe" ustroje??

Last edited by Error; 16th March 2011 at 11:14..
Reply With Quote
Old 16th March 2011, 12:08     Sant is offline   #18
Sant
Demonologist Stygian

Sant's Avatar

Polanie

Z mojej strony powiem tyle, że nie zamierzam nikomu szefować, przewodzić itp... Jesli już zagram na tym serwerze, to będzie to zupełnie "lajtowa" gra bez parcia. Taka "szczelanka"

Generalnie Conan mnie zmęczył i zmagania się z "nową gildią" nie pociągają mnie w żaden sposób
Reply With Quote
Old 16th March 2011, 12:36     Rhanir is offline   #19
Rhanir
Herald of Xotli Stygian

Rhanir's Avatar

Human Mandible

English server Rage B&G PVP

Haghahahhahahah

nie moge
Reply With Quote
Old 16th March 2011, 13:59     Soulofnight is offline   #20
Soulofnight
Dark Templar Aquilonian

Soulofnight's Avatar

NW

English server Fury PvP

Quote:
Originally Posted by Viarus View Post

Wcześniej byłem na Cromie przez 3 miechy w najmocniejszej gildii(Ambrossia)
Sorry za off topic, ale jeżeli twierdzisz, że ambrosia jest najlepszą gildią na cromie to chyba coś z tobą nie tak i mało jeszcze wiesz o tym serverze.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules