Go Back Age of Conan Europe Forums > Community Forums > Polskie Forum > Główne Fora > Gildie
Reload this Page Szare szeregi
Reply
Old 24th August 2010, 13:43     Saguard is offline   #11
Saguard
Dark Templar Aquilonian

Saguard's Avatar

Nastrandir

English server Fury PvP

Quote:
Originally Posted by Pari2 View Post
Po co gracz lubiący PvP ma iść na 80 lvl nie ubraną postacią, będąc w gildii która dopiero co zaczyna zabawę na fury, która nie ma na razie szans na keepa. Albo będzie mięsem armatnim, albo będzie musiał się stać graczem PvE. Lepiej ubrać się na niskich lvl i mieć przyjemność z gry, zgrać się i lepiej poznać i zgraną grupą iśc na 80 lvl. Gdybym poszedł od razu na 80 lvl myślę że już dawno bym nie grał w AoC. Rozumiem rozgoryczenie graczy którzy mają minimum 5 lvl pvp i czekają na leszczy, bo nie ma kogo lać, no i najgorsze że ich progres jest mniejszy na 80lvl niż graczy na 59lvl. Oczywiście można pójść na 80lvl i rozwijać postać pod PvP grając w PvE, ale niestety wtedy trzeba się zastanowić czy aby na pewno wiemy po co Funcom rozdzielił serwery . Każdy gra jak chce, ważne tylko aby zgodnie z zasadami na jakie zezwala gra. Jeden musi mieć max lvl, a drugi może się bawić i na 59 lvl-u.
Tak zgadzam się ale czy ja mówię o tym, że nie wolno czy, że źle robicie? Czy to naprawdę takie trudne do pojęcia? Chodzi mi tylko o to, że tytan pisze wszędzie bez farmy. Teraz hugon powiedział, że dla niego to słowo ma inną definicję i TO JEST ODPOWIEDŹ NA MOJE POSTY.

Czemu na PL jak ktoś komuś zwróci uwagę to zaraz zostanie obrzucony błotem ja tego *&@#@A nie rozumiem....
Reply With Quote
Old 24th August 2010, 14:07     mpp1981 is offline   #12
mpp1981
Dark Templar Cimmerian

mpp1981's Avatar

English server Fury PvP

Nie wiem gdzie ty tu widzisz obrzucanie błotem ? Dlaczego mam się zgodzić z twoimi definicjami "farmy" skoro ty się nie zgadzasz z moimi ja mam swoje zdanie więc je napisałem ty masz swoje zdanie więc też je napisałeś i wszystko jest ok. Ale gdzie ty tu widzisz obrzucanie kogoś błotem to nie wiem. Nikt Cię tutaj nie obraził nie wyzwał. Każdy wyraził swoją opinię , chyba mamy do tego prawo czy tylko ty masz takie co ? Może twoje zdanie i opinia się tylko liczy i nikt więcej nie ma prawa pisać ?

Co do definicji to trzeba powiedzieć co kto prze co rozumie zwłaszcza przy słowach , które mają w rzeczywistości całkowicie inne znaczenie a póki co nie wymyślił nikt jeszcze słownika do gier mmo , w których używa się czasami dziwnych słów i skrótów.
Bo nie długo na wszystkich będziesz wołał "farmerzy" bo zagrali kilka mini gierek w ciągu dnia i je wygrali.
Reply With Quote
Old 24th August 2010, 14:22     Saguard is offline   #13
Saguard
Dark Templar Aquilonian

Saguard's Avatar

Nastrandir

English server Fury PvP

Jejku czy naprawdę tak ciężko zrozumieć wątek mojej dyskusji? Ile raz mam powtarzać, że nie chodzi mi o moralność grania mini na low bo jak wspomniałem każdy lub prawie każdy farmił czy robił gorsze rzeczy. Chodzi mi jedynie o to, że często pada słowo nie farmimy i prawidłowy wątek powinien przebiegać w sposób: MAM INNY SPOSÓB POSTRZEGANIA ROZGRYWKI I INNĄ DEFINICJĘ SŁOWA FARMA!!! a nie:JA GRAM NA MINI BO MUSZĘ MIEĆ SPRZĘT I CO MAM SKAKAĆ NA 80-TY BEZ SPRZĘTU?
Co do twojego zdania przecież w każdym poście zgadzam się, że to nie jest złe. Czy ty czytasz tylko swoje posty czy moich nie czytasz do końca?

Ja robiłbym to w ten sam sposób, gdybym nie miał jakiejs 80-tki ubranej to na 100% bym cały czas z wami latał jak ktoś nowy jest z PL to też lepiej niech pójdzie do PL gildii i się nauczy z premaidem grać i nie zrazi do gry. Co nie zmienia faktu, że w moim mniemaniu jest to również farma. I nie wiem czemu mam się tłumaczyć z czegoś czego nie powiedziałem ani nie
napisałem.

EDIT: Dobra, żeby już był koniec tej dyskusji to przepraszam, że wyraziłem swoję zdanie na temat częstotliwości użwania słowa nie farmimy,więcej o szarych, że farmią nie powiem ani nie napiszę. Koniec tego głupiego wątku bo juz mi sie rzygać chce....

Last edited by Saguard; 24th August 2010 at 14:29..
Reply With Quote
Old 24th August 2010, 14:45     mpp1981 is offline   #14
mpp1981
Dark Templar Cimmerian

mpp1981's Avatar

English server Fury PvP

Quote:
Originally Posted by Saguard View Post
Jejku czy naprawdę tak ciężko zrozumieć wątek mojej dyskusji? Ile raz mam powtarzać, że nie chodzi mi o moralność grania mini na low bo jak wspomniałem każdy lub prawie każdy farmił czy robił gorsze rzeczy. Chodzi mi jedynie o to, że często pada słowo nie farmimy i prawidłowy wątek powinien przebiegać w sposób: MAM INNY SPOSÓB POSTRZEGANIA ROZGRYWKI I INNĄ DEFINICJĘ SŁOWA FARMA!!! a nie:JA GRAM NA MINI BO MUSZĘ MIEĆ SPRZĘT I CO MAM SKAKAĆ NA 80-TY BEZ SPRZĘTU?
Co do twojego zdania przecież w każdym poście zgadzam się, że to nie jest złe. Czy ty czytasz tylko swoje posty czy moich nie czytasz do końca?

Ja robiłbym to w ten sam sposób, gdybym nie miał jakiejs 80-tki ubranej to na 100% bym cały czas z wami latał jak ktoś nowy jest z PL to też lepiej niech pójdzie do PL gildii i się nauczy z premaidem grać i nie zrazi do gry. Co nie zmienia faktu, że w moim mniemaniu jest to również farma. I nie wiem czemu mam się tłumaczyć z czegoś czego nie powiedziałem ani nie
napisałem.

EDIT: Dobra, żeby już był koniec tej dyskusji to przepraszam, że wyraziłem swoję zdanie na temat częstotliwości użwania słowa nie farmimy,więcej o szarych, że farmią nie powiem ani nie napiszę. Koniec tego głupiego wątku bo juz mi sie rzygać chce....
I widzisz sam siebie nakręcasz bo nikt nigdzie nie napisał że ty napisałeś że robimy źle. Tylko cały czas się rozchodzi o słowo "farma" sam zatraciłeś wątek i próbujesz teraz odwrócić kota ogonem. Dla Ciebie farma to jest granie na niskich lvl bo tam możemy grać na równi , a dla mnie farma (i sądzę że wielu innych, w aspekcie mini gierek) to ustawienie dwóch drużyn i nie walczenie na mini tylko np czekanie aż raz jedna drużyna wygra a później ta pierwsza się podłoży i druga wygra (przeniesie flagi czy jak na 2e , rozwalanie totemów bez żadnej walki aby tylko dostać tokeny czy cholera wie co).
Bo nie wiem jak można nazwać "farmą" normalną walkę na mini gierce?
Reply With Quote
Old 24th August 2010, 15:43     Naznaczony is offline   #15
Naznaczony
Guardian Aquilonian

Naznaczony's Avatar

NaznaczonyTytanowyViarus

English server Crom PvE

Najzabawniejsze jest to,że wyzywja nas od "farmeów" ,bo na 39 i 59 wygrywamy minigierki aż nie zrobimy przerwy...paradoks..chłopcy i dziewczęta z 2e leją niskie lewele Nastrandirów ,Ibvers,Futilezów(chociaż coś tam się ostatnio porozpadało.Tylko te "leszcze", to już nie tylko Polacy z 2E.Jeżeli "farmą" nazywacie rozsądne, zaplanowane wcześniej mini,czyli nie tylko dobicie do lewelu, ale też uświadamianie grupy ludzi o sposobie na grę na tym serwerze,pilnowanie żeby siedzieli w tych samych przedziałach lewelowych i ubieranie ich w max drop na katakumbach i sanktu ,zmuszanie do korzystania z komunikatora głosowego ,grania codziennie mini za mini ,krwawe tępienie każdego oporu-to ja wam naprawdę nie życzę ,żeby prawdziwi farmerzy wylądowali z 2e na FURY ,BO BYŚCIE NA MINI CHYBA WYPAROWALI.
ja wiem,że na 80 lewelu takiego progresu nie utrzymamy.Serwer Fury, to najstarszy serwer pvp i gracze grający na nim od początku to prawdziwe "Imba" gracze.Jak zapracujemy uczciwie na swoją przyszłość- taką będziemy mieli.
Jeżeli uważasz kolego,że farmimy mini ,bo nie dajemy innym wygrać...to obiecuję,że taką farmę będziemy robic do momentu kiedy nam się to uda.Co zabijemy to nasze.Jeżeli grupy(bo nie jest to jedna 6 osobowa ekipa-co mini ktoś się wymienia,dlatego jesteśmy w stanie okupować cały dzień) tak będzie grała ambitnie jak do tej pory to szybko nas zauważysz ..na Borii też.
p.s-Przypominam ,że "farmimy" ludzi tak samo ubranych jak my i czesto grupy z ładnymi "znaczkami" nad głowami osobiście nie posiadając nawet rozbudowanego miasta.
p.s2-Kiedyś jeden z lepszych graczy pvp powiedział coś takiego-"jak płaczą,bo ich bijecie w uczciwej walce ,to znaczy,że wszystko jest na dobrej drodze.mam nadzieję,że na Fury nie dają banów za ucziwie wygrane walki,bo jak na 2e grupa Polaków zbiła sama prawie cały rajd przeciwników to się bany posypały ,bo za mocni byli...Czasami pojawiają się takie komentarze jak-"to niemożliwe,żeby na mini guard jednym kombo zabił sina-bardziej ogarnięci wiedzą o czym piszę.
Panowie:dwie zasady Szarych Szeregów-pierwsza-Nie podkładamy mini(kik bez ostrzeżenia i grajcie sobie z Hiszpanami czy z kim tam chcecie)-druga-walczyć wspólnie ile się da i jak się da- razem.Co do farmy pve(kruki itp)nie mam zdania,ale wychodzę z założenia,że jeżeli producenci nie przykładają takiej uwagi do błędów ,to trzeba kuć żelazo jak gorące.

Panowie i panie zapraszam ponownie do SZARYCH SZEREGÓW-dołącz albo giń!!!
-powodzenia.

Last edited by Naznaczony; 24th August 2010 at 15:45..
Reply With Quote
Old 24th August 2010, 15:53     Saguard is offline   #16
Saguard
Dark Templar Aquilonian

Saguard's Avatar

Nastrandir

English server Fury PvP

Quote:
Originally Posted by Naznaczony View Post
Jeżeli uważasz kolego,że farmimy mini ,bo nie dajemy innym wygrać...to obiecuję,że taką farmę będziemy robic do momentu kiedy nam się to uda.
I mpp1981 naznaczony zrozumiał o co mi c'mone :P
Tak jak wspomniałem
Quote:
Originally Posted by Saguard
jak ktoś nowy jest z PL to też lepiej niech pójdzie do PL gildii i się nauczy z premaidem grać i nie zrazi do gry.
Chodziło mi o to, że w mojej definicji ma to słowo szerszy zasięg. I tyle...
Reply With Quote
Old 24th August 2010, 17:48     Error is offline   #17
Error
Tempest of Set Stygian

Error's Avatar

English server Crom PvE

hehe, nie wiem kto wymyslił "myk" z podmienianiem się na mini ale głównie to Nastrandi (jak i Futi) to robią (robili) - dla niewtajemniczonych - polega to na tym, że zapisuje sie 1 party po czym sukcesywnie wychodzą z gierki, a na ich miejsce, dziwnym trafem, zonuje premade 8-10 lvl niewiniątek )

Last edited by Error; 25th August 2010 at 13:15..
Reply With Quote
Old 24th August 2010, 22:45     Barkas is offline   #18
Barkas
Necromancer Stygian

Barkas's Avatar

Szare Szeregi

English server Fury PvP

*1 Drogi Blaszu czy widziałes kiedykolwiek jakiegos ,,Szaraka' farmiącego na 2E? Obp:jest jasna nie a to ze chłopaki na Fury maja zgrany team i inne 59lvl z Bk na plecach uciekaja z mini jak widza premade SS to inna sprawa
*2Saguard a ty widze jestes chbya jednym z tych 59 lvl co ,,rządzili'' na mini dopóki nie wszedł tam premade SS. Co serce boli hi hi ze jakies nobki z 2E kopią tyłki szanownemu panstwu z Fury.
Człowieku ogarnij sie po prostu nie znasz naszego podejscia do AoC wiedz ze zawsze czy to buyło 2E (gdzie najpierw było SS ale jak przyszły ciężkie czasy to gralismy pod tagiem Polanie.Czemu zrezygnowalismy z gry tam ?Odp: nie odpowiadała nam ta cała farma (na bori ,,dolina muminków'' i te całe mini dla tokenów robione w 10 min wszystkie mapki-wiadomo w jaki sposób .Czy to teraz Fury , to zawsze mieliśmy i mamy obrzydzenie do farmy i tyle .A to ze chłopaki ogarneli sie na 59 i w całkiem uczciwej grze w 90%kopią tyłki innym premadom to farma ? Chyba nie bo farmienie mini to wchodzenie 2 teamów i podkładanie sie jedni drugim.A to ze ty jestes po tej drugiej stronie która w wiekszosci razy przegrwa to juz inna bajka

Last edited by Barkas; 24th August 2010 at 22:59..
Reply With Quote
Old 25th August 2010, 17:36     Saguard is offline   #19
Saguard
Dark Templar Aquilonian

Saguard's Avatar

Nastrandir

English server Fury PvP

Quote:
Originally Posted by Barkas View Post
*2Saguard a ty widze jestes chbya jednym z tych 59 lvl co ,,rządzili'' na mini dopóki nie wszedł tam premade SS. Co serce boli hi hi ze jakies nobki z 2E kopią tyłki szanownemu panstwu z Fury.
Człowieku ogarnij sie po prostu nie znasz naszego podejscia do AoC wiedz ze zawsze czy to buyło 2E (gdzie najpierw było SS ale jak przyszły ciężkie czasy to gralismy pod tagiem Polanie.Czemu zrezygnowalismy z gry tam ?Odp: nie odpowiadała nam ta cała farma (na bori ,,dolina muminków'' i te całe mini dla tokenów robione w 10 min wszystkie mapki-wiadomo w jaki sposób .Czy to teraz Fury , to zawsze mieliśmy i mamy obrzydzenie do farmy i tyle .A to ze chłopaki ogarneli sie na 59 i w całkiem uczciwej grze w 90%kopią tyłki innym premadom to farma ? Chyba nie bo farmienie mini to wchodzenie 2 teamów i podkładanie sie jedni drugim.A to ze ty jestes po tej drugiej stronie która w wiekszosci razy przegrwa to juz inna bajka
Zrobiłem sobie alta zeby z wami polatać więc wiem jak to wyglądało na 39 i wygląda na 59 :P
Reply With Quote
Old 31st August 2010, 10:43     Naznaczony is offline   #20
Naznaczony
Guardian Aquilonian

Naznaczony's Avatar

NaznaczonyTytanowyViarus

English server Crom PvE

Nadal walczymy.Zapraszamy.

kontakt-Tytan,Mrocznia,Minionka,Vampyr,Barkas,Piterpan.

serwer FURY.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules