Go Back Age of Conan Europe Forums > Community Forums > Polskie Forum > Główne Fora > Gildie
Reload this Page Nordheim
Reply
Old 3rd August 2010, 06:55     Zombozi is offline   #1
Zombozi
Bear Shaman Cimmerian

Zombozi's Avatar

Polanie

Default Nordheim

"Na samotność skazują człowieka nie wrogowie, lecz przyjaciele."

— Milan Kundera

Zaprasza wszystkich zainteresowanych poznaniem być może fajnych i ciekawych ludzi. Nie jesteśmy duża gildia gdyż początki są ciężkie i jeżeli masz cierpliwość to te słowa kieruje własnie do Ciebie ! Napisz do mnie (Shigeru) albo do Hannah-montana.

P.S Ja jestem prawie zawsze po 20

Do zabaczenia na szlaku !
Reply With Quote
Old 7th August 2010, 10:21     Zombozi is offline   #2
Zombozi
Bear Shaman Cimmerian

Zombozi's Avatar

Polanie

Default Budowa

Sie-ma-no !

Szukam wykwalifikowanych kopaczy surowców potrzebnych do rozbudowy miasta, wynegocjujemy cenę podpiszemy kontrakt i liczę na współpracę, zarobek gwarantowany płace gotówka (w grze oczywiście ). Zainteresowanych proszę o kontakt lub wiadomość tutaj.
Pozdrawiam

P.S: Szukam stałego dostawcy !

Last edited by -Shigeru-; 7th August 2010 at 10:23..
Reply With Quote
Old 10th August 2010, 13:54     Zombozi is offline   #3
Zombozi
Bear Shaman Cimmerian

Zombozi's Avatar

Polanie

Default smutek i żal

Widzę że mało popularny jest mój wątek, szkoda ........
Reply With Quote
Old 10th August 2010, 14:56     Naznaczony is offline   #4
Naznaczony
Guardian Aquilonian

Naznaczony's Avatar

NaznaczonyTytanowyViarus

English server Crom PvE

zastanów się-czemu?Budować miasto na 2e?od podstaw?zanim je wybudujecie serwera NIE BĘDZIE.Wolne tępo rozwoju , spowodowane jest małą ilością osób w gildii,a te co są wolą robić insty na hard i powalczyć jak się da niż kopać.Zmusić nie zmusisz ,bo atmosfera zabawy ucieknie..Ratujesz sytuację pomysłami,bo cwany handlowiec szybciej opłaci robotnika niż nakopie taką ilość surek.Tylko,że nikt już nie kopie,bo 3 duże gildie na serwerze tego robic nie muszą.W ph pusto,ludzi brak do rozwoju...i co teraz?Przykro mi kolego,bo widać ,że się staracie..ale oszukiwanie samego siebie do niczego dobrego nie prowadzi.
Powodzenia
Reply With Quote
Old 11th August 2010, 04:32     Zombozi is offline   #5
Zombozi
Bear Shaman Cimmerian

Zombozi's Avatar

Polanie

Serwer może i padnie ale gra nie koniecznie, jak nie tu to gdzie indziej wybudujemy miasto ważne że "własnymi rękoma", mamy małą ale zgraną ekipę.
Ja, koleżanki i koledzy nie mamy zamiaru dołączać do "gigantów" by przyjść na gotowe, choć wielu już od nas odeszło to nie poddamy się a tą budowę miasta możemy potraktować jako szkolenie. Ta gra to zabawa a nie sposób na życie.
Pozdrawiam
Reply With Quote
Old 11th August 2010, 06:18     Naznaczony is offline   #6
Naznaczony
Guardian Aquilonian

Naznaczony's Avatar

NaznaczonyTytanowyViarus

English server Crom PvE

ja doceniam wasz wysiłek,bo rozumiem sens waszego grania..ale gwarantuje,ze nie ma to już sensu...lepiej budować od nowa na serwerze pve niż na 2e.
Reply With Quote
Old 11th August 2010, 07:26     Zombozi is offline   #7
Zombozi
Bear Shaman Cimmerian

Zombozi's Avatar

Polanie

Jest ryzyko, jest zabawa. Pozdro
Reply With Quote
Old 11th August 2010, 13:56     mkmiko is offline   #8
mkmiko
Ranger Stygian

mkmiko's Avatar

Szare Szeregi

English server Fury PvP

Chlopaki jako ze bylem w Nord a wczesniej w Agression powiem ze jedyna dobra opcja to rozpoczac w koncu gre na przyzwoitym serwerze Eu. Wiem ze przywiazanie do postaci jest ale czy warte calej zabawy, setna gry? Moj lowca jest zamrozony na PL serwie moze jesze w gildi jest a moze nie :P. Zaczolem od zera i co widze w miesiac 3.5 lvl pvp kasy mam wiecej niz na 80 lvl handel kwitnie :P i to naprawde badziewiami , mini to o 3 w nocy odpala jedno za drugim( i to na 59 lvl ) Co wazne sadze ze Pl gracze ktorzy to ledwo co w t1 stawiali czola farmera na Eu naprawde sa ogarnieci i potrawia grac (widac wysoki poziom) walka z farmerami vs t1 naprawde uczy :P. W gorach kolo chatki to czasem po 20+ ppl stoi miedzy mini i wielka duelownia. T1/t2 to gracze robia w random teamach i to bez wipe. Do tego random teamy na hard mody. Nawet na mini ciezko isc samemu kiedy sie loguje zaraz od kilku osob pm o preamed. Teraz wiem ze Pl serwer to demonstracujna wersja tego co mozna robic .
Reply With Quote
Old 12th August 2010, 06:44     Error is offline   #9
Error
Tempest of Set Stygian

Error's Avatar

English server Crom PvE

Quote:
Originally Posted by mikemike123 View Post
...Zaczolem od zera...
przyspiesz nieco w takim razie...
Reply With Quote
Old 12th August 2010, 10:29     Zombozi is offline   #10
Zombozi
Bear Shaman Cimmerian

Zombozi's Avatar

Polanie

Default morał

hmm... i po co do szkoły chodzić ? tylu polonistów na forach, wykład na temat moralności wyłożą, błędy poprawia super !!!
Pozdrawiam wszystkich z "Fury" ja niestety a może i "stety" nie wybieram się nigdzie dopóki 2e żyje, taka jest moja wola.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules