Go Back Age of Conan Europe Forums > Community Forums > Polskie Forum > Główne Fora > Problemy Techniczne i Rozwiązania
Reload this Page Problemy z płatnościami
Reply
Old 13th May 2010, 19:19     ginglith is offline   #1
ginglith

Default Problemy z płatnościami

Witam. Ja wraz z moimi znajomymi mamy następujący problem. Od czasu aktualizacji 2.0 nasz stan konta został zamrożony(Moich znajomych. Ja jeszcze nie zapłaciłem). Dwa dni temu zauważyliśmy także oczekującą płatność w wysokości 100 złoty nazwa to "Rise of the Godslayer Digital Upgrade". Ja dodatkowo nie wiadomo z jakiej przyczyny dostałem jeszcze jednego upgrade'a za 40 złoty o nazwie "Age of Conan : ROTGS Collectors Upgrade". Od razu zaznaczam, że żadnego dodatku przez internet nie kupowałem. Dobra. Ten pierwszy upgrade za 100 złoty został przez nas uznany jako dodatek Rise of God Slayer. Później jednak w chwili kiedy kupiliśmy go w empiku i wpisaliśmy kod aktywacyjny sam upgrade nie zniknął. Co gorsza nie możemy dokonać płatności za miesiąc gry ponieważ stan płatności dalej oczekuje na dokonanie zapłaty za upgrady. Czy jest możliwość pozbycia się tego? Skąd w ogóle wzięły się te dodatki i czy inni mają podobny problem jak my?
Reply With Quote
Old 14th May 2010, 05:59     dambad is offline   #2
dambad
Conqueror Cimmerian

dambad's Avatar

HORDA

Polish server Rothat PvE

Spróbuj skasować wszystkie płatności z konta, wpisz ponownie klucz, po czym zarejestruj i połącz z kontem nową opcję płatności... jeśli nie pomoże pisz do angielskiego supportu prosto z konta
Reply With Quote
Old 18th May 2010, 18:10     Grethien is offline   #3
Grethien

tez mam problem z platnosciami. kupuje prepaidy na allegro, do tej pory wszystko bylo ok, ale ostatnio kupilam prepaida i nie dziala. napisalam do funcom zeby dodali mojego kupionego na EU prepaida do polskich. jednak od 2 dni nikt mi nie odpiesuje ( napisalam po angielsku). niewiem co mam robic, kupowac kolejnego liczac na to ze tym razem zadziala odrazu?
druga sprawa, zakupilam w empiku dodatek. chcialam go "zainstalowac", wiec oki wpisuje kod z gry, ale kaze mi wybrac opcje platnosci... przeciesz juz w sklepie placiclam wiec dlaczego mam placic jeszcze raz...? ogolnie pytanie brzmi: jak "zainstalowac" ten dodatek bez problemow? dziekuje
Reply With Quote
Old 18th May 2010, 22:18     texasranger007 is offline   #4
texasranger007
Ranger Stygian

texasranger007's Avatar

QPO WARCRY

Polish server Two Eagles PvP

piszcie do supportu - ale najlepiej odrazu w jezyku angielskim do angielskiego supportu - mi zalatwili sprawe z usuwaniem niepotrzebnych platnosci w 1 dzien
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules