Mam pytanie (temat). Głównie nad DT i GUARDEM rozmyślam. Który sobie lepiej w pvp radzi i jako tank. HOX bo słyszałem że świetna postac pod pvp.Czekam na wasze sugestie.
Do pana nr 1 po co takiego coś piszesz? Przecież wystarczy popatrzec na forach postaci i dobrać sobie
Do Sękacza: Po co takiego coś robisz? Ani to śmieszne, ani mądre
A nie pamietacie tego pana jakis czas temu spamowal na forum odnosnie najlepszych kaplanow gdzie na koniec nic z tego nie wyniklo, tak wiec dumania ciag dalszy
Wracajac do postaci najprzyjemniej gra sie hoxem mimo ze latwo pada
Do pana nr 1 po co takiego coś piszesz? Przecież wystarczy popatrzec na forach postaci i dobrać sobie
Do Sękacza: Po co takiego coś robisz? Ani to śmieszne, ani mądre
Bo ten koleś trolluje co jakiś czas pytając o różne głupoty...
Przepraszam bardzo za moje durne pytania jakie zadawałem. Obiecuje ,że juz sie to nie powtórzy i proszę o pomoc. Która z tych 3 klas wypada najlepiej w pvp i prosze o technikę walki. Bradzo dziękuje i prosze o 2 szanse
Zależy na co się nastawiasz. Jeśli na mini to chyba guard i hox chociaż dt w sumie też a jeśli na duele no cóż ... wszystkie te klasy w duelach wymiatają. Jedyne co się dowiedziałem ( choć też da się to zauważyć ) że z DT żaden mag nie ma szans ( oczywiście mówie o duelu jakimś "rozumnym" czyli nie ubrany z hox 5 lvl pvp vs nieubrany DT 2 lvl pvp.