Go Back Age of Conan Europe Forums > Community Forums > Polskie Forum > Forum Serwerów > Crom (PvE)
Reload this Page Postęp PvE na serwerze Rothat
Reply
Old 18th April 2012, 20:36     Soulofnight is offline   #191
Soulofnight
Dark Templar Aquilonian

Soulofnight's Avatar

NW

English server Fury PvP

Szybkiego odwracania sie? Fakt.. zapomniałem, że 50% populacji aoca to keyboard turnerzy i clickerzy '-.- Bat jest jak już wspomniałem najłatwiejszym bossem w t3.5. Najszybciej trzeba reagować do pierwszego zdjęcia tarczki(jeżeli szybkim reagowaniem nazywasz użycie 1 spella/comba/white hita raz na 7 sek, no i oczywiście dobiegnięcie do bossa po teleprocie...)DPS nawet jeżeli jest sie ubranym na jak największą ilość HP powinien być wystarczający, a nawet jeżeli zgubicie raz parasite to powinniście dać rade go ubić.. Jeżeli bat jest tak zajebiście trudny to powodzenia na Emperorze...
Reply With Quote
Old 18th April 2012, 22:08     lyesmyth is offline   #192
lyesmyth
Conqueror Cimmerian

lyesmyth's Avatar

Circle of Nine

Polish server Rothat PvE

Quote:
Originally Posted by Soulofnight View Post
Szybkiego odwracania sie? Fakt.. zapomniałem, że 50% populacji aoca to keyboard turnerzy i clickerzy '-.- Bat jest jak już wspomniałem najłatwiejszym bossem w t3.5. Najszybciej trzeba reagować do pierwszego zdjęcia tarczki(jeżeli szybkim reagowaniem nazywasz użycie 1 spella/comba/white hita raz na 7 sek, no i oczywiście dobiegnięcie do bossa po teleprocie...)DPS nawet jeżeli jest sie ubranym na jak największą ilość HP powinien być wystarczający, a nawet jeżeli zgubicie raz parasite to powinniście dać rade go ubić.. Jeżeli bat jest tak zajebiście trudny to powodzenia na Emperorze...
Normalnie nie używam takiego słownictwa szczególnie w publicznej dyskusji ale pierdol sie kozaku.

Gdyby chciało ci się doczytać, to co pisałem, a nie pieprznąc mi notkę jaki to jesteś uber pro zajebisty, zauważyłbyś, że ja zwracam uwagę że sporo ludzi ma gówniany performance na batku, ja jak się tam obracam mam 1 fps. trzeba reagować szybo bez tego nie ma rady no ale nie ma rady, ego musiałeś sobie podnieść, masz rację używam i myszki i klawiatury, n iektórzy z nas napewno gorzej od Ciebie. Mam nadzieje, że przynajmniej osiągnałes swój cel i poczułeś się w związku z tym lepiej, że w tej grze tylu nubów jest.

za życzenie dotyczące empraha nie podziękuję, bowiem jest ono złożone w złej wierze i zupełnie nie na miejscu.
Daliśmy radę ubić większość contentu w tej grze, zrobimy tak, że ubijemy i całość, raczej po was ale to zrobimy.
Reply With Quote
Old 19th April 2012, 07:57     Misiuggah is offline   #193
Misiuggah
Bear Shaman Cimmerian

Misiuggah's Avatar

C9

English server Crom PvE

Nie bądz taki szorstki dla kolegi - pogonili go na temacie progresowym EU to przyszedł tutaj
Reply With Quote
Old 19th April 2012, 08:23     -Blash- is offline   #194
-Blash-
Ranger Aquilonian

-Blash-'s Avatar

HH, SCUM, Avalon

English server Fury PvP

Nie sądziłem, że PvE może powodować takie napięcie. Oh!
Reply With Quote
Old 19th April 2012, 08:38     borystakieimie is offline   #195
borystakieimie
Barbarian Cimmerian

borystakieimie's Avatar

HH/Szare Szeregi/The Law

English server Fury PvP

może na tym polega to enigmatyczne PvVP wspomniane w ktoryms liscie
Reply With Quote
Old 19th April 2012, 13:43     Soulofnight is offline   #196
Soulofnight
Dark Templar Aquilonian

Soulofnight's Avatar

NW

English server Fury PvP

Pogonić raczej nie pogonili, tylko shahir wstawił link do swojego topicu, zreszą mniejsza z tym. Lyesmyth ciebie nie chciałem obrazić i nie chciałem pokazać jaki jestem "zajebisty" jedyne co zrobiłem to powiedziałem prawdę ale widze, że chyba nie zrozumiałeś tego i nawet wziąłeś słownik do ręki, nawet błędy przestałeś robić, coś nowego... GL na Bacie
Reply With Quote
Old 19th April 2012, 13:48     lyesmyth is offline   #197
lyesmyth
Conqueror Cimmerian

lyesmyth's Avatar

Circle of Nine

Polish server Rothat PvE

Quote:
Pogonić raczej nie pogonili, tylko shahir wstawił link do swojego topicu, zreszą mniejsza z tym. Lyesmyth ciebie nie chciałem obrazić i nie chciałem pokazać jaki jestem "zajebisty" jedyne co zrobiłem to powiedziałem prawdę ale widze, że chyba nie zrozumiałeś tego i nawet wziąłeś słownik do ręki, nawet błędy przestałeś robić, coś nowego... GL na Bacie
Tak. Widziałem. Wszystko banalne. Dziękuję wynocha.

PS: raduje mnie fakt, że tobie również się podniósł poziom, uwaga o słowniku to już co najmniej wczesne gimnazjum. GZ! i oczywiści GL na twojej drodze do perfekcji, liceum zapewne nie dalej jak za dwa posty!
Reply With Quote
Old 19th April 2012, 14:52     Soulofnight is offline   #198
Soulofnight
Dark Templar Aquilonian

Soulofnight's Avatar

NW

English server Fury PvP

Quote:
Originally Posted by lyesmyth View Post
Tak. Widziałem. Wszystko banalne. Dziękuję wynocha.

PS: raduje mnie fakt, że tobie również się podniósł poziom, uwaga o słowniku to już co najmniej wczesne gimnazjum. GZ! i oczywiści GL na twojej drodze do perfekcji, liceum zapewne nie dalej jak za dwa posty!
Haha dobra już nie będę, kolejny idiota pisze o wieku nie znając innych, widząc twoje pismo sam powinieneś się wrócić do szkoły lub wreszcie cokolwiek zaliczyć... Dobra nie zamierzam marnować czasu na rozmawianie z idiotą, który i tak ma na wszystko własne zdanie, polish community ftw <3 L2P and GL na bacie <3
Reply With Quote
Old 19th April 2012, 14:59     netrush is offline   #199
netrush
Bear Shaman Cimmerian

C9

Polish server Rothat PvE
Red face

Quote:
Haha dobra już nie będę, kolejny idiota pisze o wieku nie znając innych, widząc twoje pismo sam powinieneś się wrócić do szkoły lub wreszcie cokolwiek zaliczyć... Dobra nie zamierzam marnować czasu na rozmawianie z idiotą, który i tak ma na wszystko własne zdanie, polish community ftw <3 L2P and GL na bacie <3
Ostanie zdanie z idiotą w treści również pokazuje wszystkim twoją dojrzałość ftw Circle of Eternity

Last edited by netrush; 19th April 2012 at 15:02..
Reply With Quote
Old 19th April 2012, 15:07     borystakieimie is offline   #200
borystakieimie
Barbarian Cimmerian

borystakieimie's Avatar

HH/Szare Szeregi/The Law

English server Fury PvP

pierdol sie kozaku!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread: