Quote:
Originally Posted by Soulofnight
Szybkiego odwracania sie? Fakt.. zapomniałem, że 50% populacji aoca to keyboard turnerzy i clickerzy '-.- Bat jest jak już wspomniałem najłatwiejszym bossem w t3.5. Najszybciej trzeba reagować do pierwszego zdjęcia tarczki(jeżeli szybkim reagowaniem nazywasz użycie 1 spella/comba/white hita raz na 7 sek, no i oczywiście dobiegnięcie do bossa po teleprocie...)DPS nawet jeżeli jest sie ubranym na jak największą ilość HP powinien być wystarczający, a nawet jeżeli zgubicie raz parasite to powinniście dać rade go ubić.. Jeżeli bat jest tak zajebiście trudny to powodzenia na Emperorze...
|
Normalnie nie używam takiego słownictwa szczególnie w publicznej dyskusji ale pierdol sie kozaku.
Gdyby chciało ci się doczytać, to co pisałem, a nie pieprznąc mi notkę jaki to jesteś uber pro zajebisty, zauważyłbyś, że ja zwracam uwagę że sporo ludzi ma gówniany performance na batku, ja jak się tam obracam mam 1 fps. trzeba reagować szybo bez tego nie ma rady no ale nie ma rady, ego musiałeś sobie podnieść, masz rację używam i myszki i klawiatury, n iektórzy z nas napewno gorzej od Ciebie. Mam nadzieje, że przynajmniej osiągnałes swój cel i poczułeś się w związku z tym lepiej, że w tej grze tylu nubów jest.
za życzenie dotyczące empraha nie podziękuję, bowiem jest ono złożone w złej wierze i zupełnie nie na miejscu.
Daliśmy radę ubić większość contentu w tej grze, zrobimy tak, że ubijemy i całość, raczej po was ale to zrobimy.