WItam!Mam problem z frapsami.Na poczatku zaczne od sprzetu na ktorym dzialam:System operacyjny W7,karta graficzna 4890 HD,Ram 6.Przed patchem gra smigala mi doskonale na max rozdzielczosci.Po aktualizacji sie zaczelo

Odpalam gre w DX10<przed tez gralem na DX10> i zaczyna sie

Nie moge nawet na niskich detalach pograc na mini a co dopiero jaki kolwiek rajd.Wczoraj dostalem informacje ze bylo by dobrze gdybym zainstalowal gre na nowo.Dostosowalem sie do zalecen i znow wszystko dzialalo jak dawniej <rajd t2 max detal zero zaciecia>.Dzisiaj odpalam gre<nic kompletnie nie robilem>i znow jest to samo FPS mam po 8 do 12 gdzie wczoraj 20-35.Moze mi ktos to wytlumaczyc?pomoc?bede ogromnie wdzieczny bo juz mnie krew zalewa.Jestem wlasnie na rajdzie w t2 stoje nic nie moge zrobic. moze mi ktos wytlumaczyc czemu sie tak dzieje? procesor mam 4x3,2 fenon.
Ponawiam zapytania o jakie kolwiek rozwiazanie!Odpalajac w Dx9 gra smiga w miare plynnie<do czasu>gdy nagle mam spadek fps z 35 do 10 i juz tak zostaje

Mam jeszcze jedno pytanie czy moge reklamowac abonament bo zaplacilem za rok z gory i jak dalej bedzie to tak wygladac to ja rezygnuje i chcial bym odzyskac wplacone pieniazki!!