Go Back Age of Conan Europe Forums > Community Forums > Polskie Forum > Główne Fora > Problemy Techniczne i Rozwiązania
Reload this Page Patcher win7
Reply
Old 4th April 2010, 21:34     Itim is offline   #1
Itim
Ranger Cimmerian

Itim's Avatar

Immortal Fire

Polish server Rothat PvE
Default Patcher win7

Witam.

Właśnie przeinstalowałem system z xp na 7 i musiałem wywalić conana. Po instalacji conana z płyty jest problem. Mianowicie jak odpalam patchera (jest to ten z przed 1,06) to jest on pusty, nie zaczyna żadnego pobierania, nie ma żadnych info odnośnie serwera, przycisk ustawienia jest niedostępny. Grę próbowałem przeinstalować lecz nic to nie pomogło. Jestem w kropce, jeśli ktoś zna rozwiązanie to proszę o pomoc.
Reply With Quote
Old 4th April 2010, 21:50     autsajder is offline   #2
autsajder
Ranger Aquilonian

Polish server Rothat PvE

http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=141662 znajdź w tym linku conan-pathera ściągnij zainstaluj i zaktualizuj. Może jest to wina ze na płytce jest starsza wersja. Ja zainstalowałem z tej instalki i na win7 mi śmiga bez problemu. Z tym że ja wogole zgubiłem płytę. Jest jeszcze możliwość ze po prostu nie masz miejsca na dysku na aktualizacje
Reply With Quote
Old 5th April 2010, 07:02     Itim is offline   #3
Itim
Ranger Cimmerian

Itim's Avatar

Immortal Fire

Polish server Rothat PvE

Wpadłem już na ten pomysł dużo wcześniej tak też nie zaskakuje... nie mam totalnie żadnego pomysłu jak to naprawić.
Reply With Quote
Old 5th April 2010, 07:24     primax1982 is offline   #4
primax1982
Dark Templar Cimmerian

primax1982's Avatar

A spróbuj uruchamiać przez "PatcherSetup" i zainstaluj też takie coś o nazwie "dxwebsetup" (w googlach znajdziesz). Pamietam, ze instalacje tego mi pomogła na win7
Reply With Quote
Old 5th April 2010, 07:32     Itim is offline   #5
Itim
Ranger Cimmerian

Itim's Avatar

Immortal Fire

Polish server Rothat PvE

Dzięki wielkie! zadziałało po pobraniu tego co mówiłeś ale dopiero jak uruchomiłem patchera pobranego z konta na funcom.com. Potrwa to zapewne 1 dzień zanim znowu zagram ale grunt że pobiera patche!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules