EMPIRE - nie poddaje się (rekrutacja)
Zapraszamy chętnych graczy szukających dobrej zabawy.
Ostatnimi czasy zauważyłem bardzo dużą migrację graczy po innych gildiach (wiadomo każdy szuka coś dla siebie) sam do tych osób powiem z przykrością się zaliczam a z przykrością to dlatego, że sam nie wiem czego szukałem.
Wróciłem jak to się mów na stare śmieci (byłem w kilku gildiach) ponieważ nie spotkałem się z tak dobrą paczką, fajną atmosferą. Wiedzą to także nowi i świerzy gracze co wstąpili niedawno w nasze progi: nowi i starzy gracze którzy odeszli z wielkich gildii (molochów) co oferowali im rajdy, ciuchy i pomoc, ale tego nie dostali (chodź jakiś czas tam byli).
Ludzie nie dajcie się omamić kłamstwem i tym co molochy oferują (w molochach jest tylko kolesiarstwo i zabawa w wytyczonej grupie osób do której wątpię czy ostrzymacie dostęp) a nic nie dają tylko wymagają: płać podatki, bądź na obronie keepa itd. itp.
Nie będę tutaj słodził, ale wielu graczy przekonało się że jest u nas dobrze i zastanawiają się co robili w poprzednich gildiach (u nas każdy się liczy).
Jak powiedział ostatnio gracz z innej gildii(nie podam nazwy gdyż nie będę im robił antyreklamy), który się do nas przyłączył:
"Byłem u nich 2 miesiące gdzie na rajd dostać się co graniczyło z cudem, nie mówiąc o przedmiotach, a tu dzisiaj(16.02.2010) jestem z wami na Yacku i od razu dostałem broń epicką".
U nas nie ma głupiego podziału na itemy, Epik należy się każdemu kto włożyl w to wysiłek i poświęcił swój czas.
Zatem zapraszam chętnych, pisać:
Lider Empire: Komandos
oraz: Eranox,Massakra,Chciałem-dobrze,Mintek,Fortuna itd.
|