W ciemnych uliczkach Taranti grasuje największy przeciwnik Króla. Chaos i brak wiary w zwycięstwo, wszędzie widać tylko morderstwa i oszustwa.
To nie jest przeciwnik którego da się zabić, jego trzeba zdusić nadzieją. Kruki, Fabularna nadzieja Aquiloni. Dołącz do nas!
Zawsze wierni w sluzbie Krola!
Jego Cieniem i Rozkazem
Zawsze posluszni i nieuchwytni
Stoimy przy jego boku razem!
Jeśli chcesz do nas dołączyć odnajdź i spotkaj się z dowódcą o imieniu Serim, lub wyślij mu posłańca.
- Stawiasz mnie w bardzo niezręcznej sytuacji, spotykając się ze mną w tym burdelu.- Stwierdziła zakapturzona postać, rozglądając się po zatęchłej izdebce zwanej przez tutejszych "Królestwem Biedoty". Sama nazwa tłumaczy wszystko co dzieje się w tej izbie od zawsze. Dlatego żadną tajemnicą nie jest fakt że tylko biedota odwiedza tą karczmę.
- Wiesz dobrze, czemu spotykamy się tutaj a nie gdzieś indziej. Więc za przeproszeniem przestań pierdo** i gadaj co się dzieje! - Odezwała się druga zakapturzona postać. Bardziej masywna od swego poprzednika.
- Conan organizuje kontr-wywiad.- Tonacja rozmówców od razu nagle spadła do szeptu.
- Przecież ma nas prawie wszędzie, w całej Hyborii, To po co tworzy formaną organizacje?-
- Też nie wiem, ale Lord Adonius szepce że ma to jakiś związek, z za duża linią frontu. - gdy skończył mówić szybko sięgnął za pazuchę i wyciągnąwszy listy przekazał go swemu słuchaczowi.
- A to po cholerę mi? - Zapytał się ten, trzymając w rękach list z królewską pieczęcią.
- Jesteś oficjalnie z rekrutowany do Kruków, Masterek. Chroni ciebie teraz imię Króla. -
- Nie rozumiem.- Odpowiedział zszokowany.
- Oficjalnie czyli legalnie, przyjacielu... .- pierwszy rozmówca wstał i wyszedł z gospody zostawiając na stole należne za trunek.
- Na cyce Ymra, ale się porobiło - zakończył ten drugi i popijając piwo przyglądał się zgrabnej szynkarce przemykającej między stołami.
- Legalny szpieg, co za paranoja... .-
Teraz na Ciebie kolej przyjacielu!
Dołącz do nas i stwórz Kontr-Wywiad Aguiloni!
Zacznij pisać fabularną historię razem z nami!
Razem z Krukami!
Last edited by CzarnyZubr; 16th February 2010 at 15:23..
Reason: Literówka