Go Back Age of Conan Europe Forums > Community Forums > Polskie Forum > Główne Fora > Forum Klas Postaci > Mroczny Templariusz
Reload this Page Build DT Max DPS+talizmany
Reply
Old 7th February 2010, 13:30     RoyaI is offline   #1
RoyaI

Default Build DT Max DPS+talizmany

Na początku chciałbym się przywitać ponieważ to mój pierwszy post.Ale do rzeczy.Zaczynam sobie grać DT od 50 lvl.Jestem ciekaw jaki może być najlepszy build aby wyciągnąć nim max DPS.Szukałem trochę tutaj http://aoc.yg.com/pl jednak aktualnie są jakieś prace na serwerze.Czy mógłby tu jakiś gracz który ma już jakiś staż tą postacią pod dps dać jakieś wskazówki lub poprostu build?Jak skończy się maintentace na tej stronie z buildami(http://aoc.yg.com/pl) to napisze jakim buildem do tej pory się sugerowałem.

Pozdrawiam.

EDIT:Tutaj ten build daje według którego chciałbym iść.Poproszę o opinie ew.jakieś poprawki: http://aoc.yg.com/pl/feat-planner?usrb=cPk33Vei

Last edited by RoyaI; 8th February 2010 at 12:59..
Reply With Quote
Old 12th February 2010, 08:19     nikt is offline   #2
nikt

bez talizmanu nie wyciagniesz max dps-u czyli talisman mastery, musisz miec dodatkowo rozdane w przymierze wojny, wstrzymywana wscieklosc, swiadectwo zaglady, ulepszona postawe szalu - ale to bedzie bardziej pure dps
Reply With Quote
Old 12th February 2010, 08:35     tbaczew is offline   #3
tbaczew
Dark Templar Cimmerian

tbaczew's Avatar

Outcast

Polish server Rothat PvE

chcesz miec czysty build dps na rajdy prosze
http://aoc.yg.com/pl/feat-planner?cl...012-25,4000-25

do lev proponuje ci moj build ktory stosuje w pewnych sytuacjach - mozna sie domyslic jakich po rozlozeniu featow, choc niechetnie sie nim dziele

http://aoc.yg.com/pl/feat-planner?cl...,760-15,714-11
Reply With Quote
Old 12th May 2010, 18:06     Drwall is offline   #4
Drwall

Drwall's Avatar

pure DPS to max jaki sie da wyciągnąc ??? i czy z takim buildem jak pisaliści tempek ładnie miecie w pvp ???
Reply With Quote
Old 12th May 2010, 18:58     kabo27 is offline   #5
kabo27
Tempest of Set Stygian

kabo27's Avatar

White Eagle

Polish server Two Eagles PvP

DT nie miecie w pvp jest tzw przeszkadzajka ewentualnie puszka do noszenia flagi za to w 1on1 daje rade a dt na dpsie pada jak pet
Reply With Quote
Old 12th May 2010, 19:05     Drwall is offline   #6
Drwall

Drwall's Avatar

to jest jakiś build dla DT pod pvp zeby dobrze ciągnoł i jak ewentualnie lepiej miecz + tarcza czy miecz + talizman ???
Reply With Quote
Old 12th May 2010, 19:40     lyesmyth is offline   #7
lyesmyth
Conqueror Cimmerian

lyesmyth's Avatar

Circle of Nine

Polish server Rothat PvE

Masz spaczone podejđcie do dt albo nie widziałeś dobrego
dt jednak ejst wyjatkowo trudny do prowadzenia by mieść fragi najpier trzeba się nim nauczyć przeżywać potem zabijać
jedyny build który mozna rozważyć do pvp d oczegoś innego poza noszeniem flag to aoe stun i aoe fear
Reply With Quote
Old 30th September 2010, 22:46     Morholt is offline   #8
Morholt
Bear Shaman Cimmerian

Morholt's Avatar

Vendetta

English server Fury PvP

Dark Templar to moja pierwsza postać w tej grze, wbiłem nią 80 poziom i dokańczałem kompletowanie eq, w pvp nigdy nie było łatwo... DT to postać nastawiona głównie na pve lub jako niezłe wsparcie do drużyny, w walkach 1 vs 1 radziłem sobie tylko z barbarzyńcą, guardem, ew. Konq i hox. DT to moim zdaniem potęga defensywy a nie obrażeń na sekundę... testowałem już chyba każdy build dla tej klasy i uważam że najlepiej się spisuje z tarczą i mieczem oto do czego po długich rozważaniach doszedłem:

http://aoc.yg.com/feat-planner?class...013-21,4014-21

Nieźle sprawdza się w duelach z klasami nastawionymi na male dps oraz niezły na rajdy jako Tank
Reply With Quote
Old 1st October 2010, 10:21     Anko- is offline   #9
Anko-
Dark Templar Aquilonian

Anko-'s Avatar

[ex]Polanie

Oj DT to jedna z najbardziej zróżnicowanych klas pod względem buildów. Teraz po wejściu AA DT może być najlepszym dpsem albo najlepszym tankiem.

@up
Przedewszystkim nie dawaj w ulepszoną postawę obronną, bo to jest bez sensu jak chcesz pobiegać na pvp. Postawa kontrataku tak jak i wstrzymywana wściekłość dla templariusza też nie jest najlepszym rozwiązaniem. Lepiej zainwestować więcej w zbezczeszczenie lub dać w zbroję i ochronę w ogólnych. Ominąłeś niewrażliwą duszę która po prostu miecie przeciwko casterom. Potęga pożeracza też nie jest moim zdaniem najlepszym wyborem ponieważ daje zdecydowanie mniej niż na przykład przymierze broni lub nawet z deprawacji ulepszenie mistycznej zguby. Masochizm i Straszliwe wypaczenie... No cóż nigdy nie pałałem zamiłowaniem do tych umiejętności ponieważ na sadyzm z masochizmu jest dość mała szansa (w duelu) a kombinacja średnio się przydaje. Ulepszone nasycenie fakt daje kopa ale te 5 featów na prawdę da się wykorzystać lepiej :P Generalnie musisz się zastanowić co chcesz robić. Jeżeli tankować instancje to musisz rozmyślić przyzwanie cienia i krystaliczny eter (ulepsza pieczęć chaosu aby odnawiała manę i dodaje tam jakiś grosikowy regen many). Sprytna zasłona oczywiście ale już wstrzymywana wściekłość nie za bardzo, bo na przykład ze zbezczeszczenia masz ofiarną furię (po męczeństwie chyba 30% mnożnika na 9 sek) a przymierze broni daje permanentnie 25% i szansę na prockę.
Generalnie musisz się zastanowić co chcesz robić templariuszem i dopiero wtedy rozlokowywać drzewko.

@lyesmyth
Templariusz nie musi mieć feara żeby wykręcać niezły dps na pvp
Reply With Quote
Old 2nd October 2010, 13:17     lyesmyth is offline   #10
lyesmyth
Conqueror Cimmerian

lyesmyth's Avatar

Circle of Nine

Polish server Rothat PvE

niby tak
ale w 5 targetów, 4 razy po 2 tysiące.
powiedzmy że mnie to przekonuje

poztym zawsze to jeden CC więcej
pozatym i tak najważniejze jest wyboostować drzewko przed samym fearem, to daje prawdziwego kopa, a fear to poprosu miły dodatek za jeden feat po wszystkim

Last edited by lyesmyth; 2nd October 2010 at 13:20..
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules