|
 |
|
16th December 2009, 13:09
|
|
|
Herald of Xotli Stygian
HH
Two Eagles PvP
|
Nie znasz faktow wiec po co atakujesz i dyskutujesz  Ja ze swojej strony koncze dyskusje bo jest ona plonna i bezcelowa. Jesli chcesz trolluj dalej w spokoju.
Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
16th December 2009, 13:09
|
|
|
Conqueror Cimmerian
Polanie
Two Eagles PvP
|
Quote:
Originally Posted by Error
jeszcze raz zadam pytanie: ciekawe co panowie z innej gildii robią w kanałach pod Tarantia, bawią się w chowanego, gwałcą krokodyle?
|
Pomagają w zdobywaniu expa i dropa niskim lvl, które później okazują się "kukułczymi jajami" podrzuconymi przez wielkie gildie, mające postacie na niskich poziomach w głębokiej d... Często są to nawet nowe alty osób już długo grających w swoich macierzystych gildiach, które chyba nie mogą się doprosić pomocy na niskich levelach. Po poddropieniu i podlevelowaniu, postacie takie często olewają osoby, które tyle cennego czasu przeznaczyły na ich rozwój i wracają do swojej prawdziwej gildii.
Przy okazji dropią sobie recepturki, jak byś nie wiedział to pada tam czasem coś dla alchemika.
Co do gwałcenia krokodyli, to podobno "głodnemu chleb na myśli".
|
|
|
|
|
|
16th December 2009, 13:14
|
|
|
Tempest of Set Stygian
Crom PvE
|
Quote:
Originally Posted by Renegat
Nie wiem o jaką gildie chodzi jeżeli polanie to proponuje wysłać fotki z nikami do skwarkena i poczekać na efekty.
|
na tym polega różnica pomiędzy HH a innymi, że nie szpiegujemy innych, nie podsyłamy szpionów i nie kręcimy filmików i to wcale nie dlatego, że tematów brakuje...
Quote:
Originally Posted by Renegat
Ale jeżeli chodzi o Errora to chyba ma coś do szarych szeregów.
|
bynajmniej, nic nie mam do Szarych Szeregów, białych wielokątów ani tym bardziej do czarnych kolumn. Napisałem jedynie, że jest stała i to nie mała grupa graczy na 80 lvl, którzy non stop siedzą w lokacji przeznaczonej z założenia na 30 lvl (w której jest rezpoint w bardzo dogodnym miejscu). Zastanawia mnie jedynie, co tam jest takiego ciekawego lub raczej, co tam można robić ciekawego. Mam nadzieję, że uda się komuś podać sensowne wytłumaczenie.
Co do filmu i ss - niech "sąd" rozstrzyga sprawę, ten sam "sąd" na który można godzinami, dniami czekać aby wydał jakikolwiek werdykt w jakiejkolwiek sprawie. "Sąd", który poprzez swoją "wszechobecność" doprowadza do łez (przez śmiech) wszystkich uczestników "procesu". Jeżeli tym razem "sąd" będzie szybki, świadczyć to może tylko o jego stronniczości i wybiórczości.
|
|
|
|
|
|
16th December 2009, 13:18
|
|
|
Ranger
Polanie
Two Eagles PvP
|
Quote:
Originally Posted by rciupa
Przesledzilem twoje wypowiedzi na tym forum, i nasuwa mi sie jedno pytanie: Czy wszystko u ciebie wporzadku z glowa?
Cyt.
"Czekając na brak reakcji GM, 2 godziny w czasie jego pracy. Postanowiłem to napisać. Sytuacja dotyczy graczy na białych piaskach głownie chodzi o postacie na lvl 20-25. Którzy ubrani są w bronie i zbroje z takich lvl jak 41, a nawet 44.
Gracz ubrane w takie itemki oprócz tego że ma większy dps to jeszcze ma tyle zbroi że zwykłemu graczowi na pisakach zabicie go jest niemożliwe.
Mam screeny 3 graczy którzy spotkałem w tortage. Takich graczy jest dużo więcej. Nie będę ich umieszczał bo usuną tak jak w podobnym temacie.
http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=137313
Teraz pytanie czy to jest dozwolone czy tylko polscy gracze są pozbawiani takich itemków, a ruscy mają na to przyzwolenie???"
Jesli ta gra tak strasznie ci nieodpowiada to przestan w nia grac, a nie prowadzisz krucjate przeciw nawet nie wiadomo czemu. Ukarac wszystkich, zbanowac 85% kont, bo i tak pewnie farmia i cheatuja. A najlepiej niech nikt nie wychodzi z tortage, kazdy nosi taki sam item, i niech wszyscy maja ten sam lvl i klase.
Mysle ze to nie jest gra dla ciebie.
Pozdrawiam.
|
Rciupa- Mimic oraz Error - bardzo ladnie odciagacie od tematu i od podsumowan a powinny byc one takie: przykro nam ze farmilismy sie cala gildia, prosimy o lagodny wymiar kary.
Jesli macie dowody ze ktos robil cos zabronionego w kanalach przedstawcie je- jesli nie macie to przestancie dywagowac.
-----------------------------------------------------------
a to jest wlasnie gruba kreska ktora proponuje zamknac temat i skonczyc flame-war z jednej i drugiej strony. Skonczmy tez ze skakaniem sobie do gardel.
Winni niech poniosa konsekwencje oby jak najlagodniejsze, bo HH to swietna gildia i szkoda by bylo gdyby za taka glupote zostali zbanowani itp.
Czas zaczac rozmawiac i przejsc na stosunki kolezenskie chodzby takie jakie panuja miedzy Elita i C9 na PvE- tego zycze sobie i wam.
Edit. Error skoro nie szpiegujecie to czemu macie alty w gildii Polanie i nawiedzacie niemal codziennie nasza instancje w Poitain. Wybielanie nie ma sensu . Wina lezy po obu stronach. Z mojej strony EOT.
|
|
|
|
|
|
16th December 2009, 13:23
|
|
|
Herald of Xotli Stygian
HH
Two Eagles PvP
|
Quote:
Originally Posted by Vihollisen
Rciupa- Mimic oraz Error - bardzo ladnie odciagacie od tematu i od podsumowan a powinny byc one takie: przykro nam ze farmilismy sie cala gildia, prosimy o lagodny wymiar kary.
Jesli macie dowody ze ktos robil cos zabronionego w kanalach przedstawcie je- jesli nie macie to przestancie dywagowac.
a to jest wlasnie gruba kreska ktora proponuje zamknac temat i skonczyc flame-war z jednej i drugiej strony. Skonczmy tez ze skakaniem sobie do gardel.
Winni niech poniosa konsekwencje oby jak najlagodniejsze, bo HH to swietna gildia i szkoda by bylo gdyby za taka glupote zostali zbanowani itp.
Czas zaczac rozmawiac i przejsc na stosunki kolezenskie chodzby takie jakie panuja miedzy Elita i C9 na PvE- tego zycze sobie i wam.
|
To jest wasze podsumowanie sprawy w waszej jedynej slusznej gildi.
Prawidlowe podsumowanie jest takie -> jesli regulamin nie zabrania duelow w celu poprawy skilla pvp, jest to dozwolone. Proste.
PS. Ten post byl ostatni  i proponuje zamknac temat, poniewaz do niczego konstruktywnego juz prowadzil on nie bedzie.
|
|
|
|
|
|
16th December 2009, 13:26
|
|
|
Barbarian Cimmerian
Two Eagles PvP
|
Quote:
na tym polega różnica pomiędzy HH a innymi, że nie szpiegujemy innych, nie podsyłamy szpionów i nie kręcimy filmików i to wcale nie dlatego, że tematów brakuje...
bynajmniej, nic nie mam do Szarych Szeregów, białych wielokątów ani tym bardziej do czarnych kolumn. Napisałem jedynie, że jest stała i to nie mała grupa graczy na 80 lvl, którzy non stop siedzą w lokacji przeznaczonej z założenia na 30 lvl (w której jest rezpoint w bardzo dogodnym miejscu). Zastanawia mnie jedynie, co tam jest takiego ciekawego lub raczej, co tam można robić ciekawego. Mam nadzieję, że uda się komuś podać sensowne wytłumaczenie.
Co do filmu i ss - niech "sąd" rozstrzyga sprawę, ten sam "sąd" na który można godzinami, dniami czekać aby wydał jakikolwiek werdykt w jakiejkolwiek sprawie. "Sąd", który poprzez swoją "wszechobecność" doprowadza do łez (przez śmiech) wszystkich uczestników "procesu". Jeżeli tym razem "sąd" będzie szybki, świadczyć to może tylko o jego stronniczości i wybiórczości.
|
Zabawni jesteście ewidentnie mówisz o czym co twierdzisz że nie robicie obrazka pro gracza co farmi low lvl to też ja umieściłem. Ja nie wiem o co wam chodzi chce tylko żeby oszuści dostali nauczek i nie chodzi tu o konkretną gildie tylko o wszystkich co tak robią a z waszych wypowiedzi wynika że dajecie przyzwolenie na to. Brak słów mam nadzieje że jednak będzie reakcja i da to ludziom do zrozumienia że tak nie wolno.
|
|
|
|
|
|
16th December 2009, 13:33
|
|
|
Tempest of Set Stygian
Crom PvE
|
Quote:
Originally Posted by Vihollisen
...Czas zaczac rozmawiac i przejsc na stosunki kolezenskie chodzby takie jakie panuja miedzy Elita i C9 na PvE- tego zycze sobie i wam.
|
Zgadzam się, z tym ze stosunki C9-Elita na serwerze pvp mogłyby ulec radykalnym zmianom, co już na 2E miało miejsce, a o ile sobie przypominam to nie zawsze były one wzorowe.
I tak zupełnie na marginesie; nie odbiegam od tematu - napisałem, że ciało odpowiedzialne za to, powinno rozstrzygnąć to, co jest do rozstrzygnięcia. A! jak to tam było, 80 lvl expią low lvl w kanałach??? przepraszam, ale większej bzdury nie czytałem jeszcze na tym forum - pomijając wszystkie moje posty
<ukłon za oklaski>
EDIT: ss pewnego łowcy powstał zupełnie przypadkiem i nie był celowym, zamierzonym działaniem podjętym przez HH, CBA, CBŚ, FBI, CIA, KGB i Mosad
Zrozum Renegat, że jeśli prześledziłbyś progres K/D na YG, to okazałoby się, że 3/4 serwera mogłaby mieć problemy z wytłumaczeniem pewnych spraw. Poza tym, jeśli już żądasz sprawiedliwości, żądaj jej dla wszystkich, włącznie z Rosjanami (co mam nadzieję miałeś na myśli).
|
|
Last edited by Error; 16th December 2009 at 13:42..
|
|
|
|
16th December 2009, 13:44
|
|
|
Bear Shaman Cimmerian
WarCry
Two Eagles PvP
|
Dobra, ujmę to tak, jeżeli ktoś sobie nabija k/d ratio, ale nie czerpie z tego profitów w postaci pvp xp to w sumie nic mi do tego. Obojętnie z jakiej gildii, a przykłady można podawać z różnych... Jak ktoś tak lubi to jego sprawa. Lepiej mieć "naturalne" k/d ratio, bo można wtedy zrobić komuś niespodziankę 
Nie podchodzi to pod żaden paragraf (przynajmniej tak wynika z mojej znajomości zasad). Zresztą kto pamięta czasy jak "80" sobie "farmiły" "20" na dzikich ziemiach zelaty? Jak ktoś tak lubi... Ja osobiście nigdy nie czułem takiej potrzeby.
Ale, jeżeli idzie o farmienie poziomów pvp (farmienie, nie duele...) to po prostu jest to żenujące. I nie, nie bolą mnie pośladki, że sam uczciwie sobie od premiery czasem więcej, czasem mniej ciułam pdki, a jakiś gagatek sobie wbija to samo co ja duelując się cały wieczór w 30 minut. Po prostu irytuje mnie sam fakt istnienia tego procederu. Niech chociaż gracze zachowają jakieś pozory, że jest duel, a nie jak na tym filmiku leją się po wyjściu z respa i jak to ktoś ujął kucają żeby lepiej hity wchodziły :<
No masakra, czy względnie uczciwa gra tak boli?
Czy ten poziom pvp jest warty narażania się na bana?
|
|
|
|
|
|
16th December 2009, 13:53
|
|
|
Tempest of Set Stygian
Crom PvE
|
@bandytaz
jak zwykle masz racje, trzeźwo oceniasz sytuację i nie mam zamiaru z Tobą polemizować.
Przypomnij sobie jednak, że krążyły pogłoski jakoby współczynnik K/D miał wielki wpływ na wyższych od 5 lvl pvp - może po prostu, ktoś chciał wyprzedzić fakty lub/i padł ofiarą plotek i domniemywań. Będąc w WarCry (na 2E) jak i w HH, opowiadałem o epilogu pewnej sprawy na Fury, a to że niektórzy podeszli do tego z pobłażaniem nie jest moją winą. Winą natomiast "nadzorcy" jest to, że pozostawił trzódkę bez opieki i owa trzódka lekko się rozbrykała. Nie miej więc pretensji do ludzi, że wobec całkowitego braku zainteresowania tym, co się dzieje, niektórzy poczuli się nieco bezkarni.
EDIT: zaryzykuję nawet tezę, że FC sam sobie jest winien, wprowadzając taki, a nie inny system naliczania pvp exp. Gdyby to polegało na: zabijam - dostaje, ginę-tracę, nie byłoby dramy, flame'u i problemu.
|
|
Last edited by Error; 16th December 2009 at 14:14..
|
|
|
|
16th December 2009, 14:46
|
|
|
Necromancer Stygian
Szare Szeregi
Fury PvP
|
Quote:
bynajmniej, nic nie mam do Szarych Szeregów, białych wielokątów ani tym bardziej do czarnych kolumn.
.
|
to jest Pewnego sensu obraza dla SZARYCH z Twojej strony bo nikt z nas nie drwi z HH na forum
|
|
|
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
Posting Rules