Go Back Age of Conan Europe Forums > Community Forums > Polskie Forum > Forum Serwerów > Crom (PvE)
Reload this Page Oblężenia
Reply
Old 24th September 2009, 07:06     lyesmyth is offline   #1
lyesmyth
Conqueror Cimmerian

lyesmyth's Avatar

Circle of Nine

Polish server Rothat PvE
Default Oblężenia

Ten temat będzie żywym archiwum massowego PVP serwera rothat.
Postaram się również we własnym zakresie wyciągnąć info o siegach. Umieszczę Info o ewentualnych zwrotach akcji, ciekawych taktykach itp.

Obecne Twierdze

Pogranicza Cymmeryjskie

Fort Zguby = Circle of Nine
Stone ammer = Order of the Omega
Caelnach = Elita

Pogranicza Aqilońskie

Burnheim = Klan miecza i topora
Sturmgarde = Que Petat Orbis
Oakenhome = Best of the Best

Pogranicze z Kush

Amut'anun = Outcast
Gardak = Immortal Fire

OBLĘŻENIA

23 wrzesień 2009

Outcast & Elita atakują twierdzę Gardak Immortal Fire
Bronione przez C9 i Immortal Fire.
Oblężenie zakończone zwycięstwem obrońców

Komentarz

Atakujący zostali zgankowani na respie i godzinę siega obrońcy przeczekali oczekując na systemowe zaliczenie zwycięstwa.

26 wrzesień 2009

Immortal Fire & C9 atakuję twierdzę Amut'anun Oprawców
Bronione przez nikogo

Komentarz

Nikt z Oprawców nie stawił się. Immortal fire uznaje tan sieg za zadośćuczynienie za siega którego wypowiedzieli im kiedyś oprawcy, i kiedy zburzyli prawie niebroniony ich keep. Twierdza Amut'anun została zrównana z ziemią nie zostawiono nawet kawałka muru.

2009-11-07

C9 & Immortal Fire atakują Amut'anun (Outcast)

Komentarz

Outcast tym razem stawili się, i nawet przed rozpoczęciem oblęzenia stawiali opór (demonolodzy błyskali z murów)
Atakujących dosłownie zdumiała postawa obrońców. mury były t1, padły jak domino(wewnętrzne były już t2. dziwi bo wszystkie budynki były t3, mury można było stawiać wyższych poziomów)

Po rozbiciu pierwszej bramy (co trwało sekundy, jedyny opór to było kilku demo na murach z kusznikami, jednak ich dps nasz heal negował) nakazałem szturm. szturm skończył się rozbiciem drugiej bramy poniekąd z marszu. z uwagi na to że obrońców gdzieś wywiwało (inny resp lub asura) nakazałem zburzenie skarbca. to już trzecie oblężenie w którym outcast wycofuje się po rozpoczęciu. Pól godziny i po wszystkim

2009-12-06

C9 atakują Caelnach (Elita)

Komentarz

Walka była dośc wyrównana, niespodziewanie wiele dpsu było na pierwszej bramie co dość znacznie spowolniło atak. Caelnach to wybitnie złośliwy keep pod względem pierwszej bramy o czym C9 raz już się przekonało, z uwagi na umiejscowienie zewnętrznych obozów oblężniczych. Pierwsze dwie wyrwy wykonano jednocześnie ciężar walki wtedy przesunął się na zewnętrzna brame, gdzie atakujący metodycznie wycinali sobie drogę do drugiej bramy. z drugiej wyrwy tymczasem jedno nasze party metodycznie burzyło miasto. pół godziny zajeło nam przy zaciętych walkach dopchnięcie się do drugiej bramy, dociśnięcie odpowiednio mocno atakujących i zburzenie większości budynków i dwóch wyrw. Wtedy błyskawicznie przesuneliśmy się do wyrwy z boku keepa, tam pięknie się ustawiliśmy od flanki i odpierając ataki obrony z dwóch stron keepa zburzyliśmy.
sieg trwał godzine z hakiem i odbył się na zasadzie Rajd Kontra Rajd po wcześniejszym umuwieniu się obu stron. było ostro!

Last edited by lyesmyth; 6th December 2009 at 21:33..
Reply With Quote
Old 8th November 2009, 18:02     suchy is offline   #2
suchy

suchy's Avatar

2009-11-07 - C9 i Immortal Fire atakują Amut'anun (Outcast) - nie napotykają większego oporu i niszczą twierdzę (skarbiec) w niespełna 30 minut.
Reply With Quote
Old 9th November 2009, 12:22     lyesmyth is offline   #3
lyesmyth
Conqueror Cimmerian

lyesmyth's Avatar

Circle of Nine

Polish server Rothat PvE

jeśli ktokolwiek z Outcast czyta ten temat.
proszę wyjaśnijcie mi... Co wy myśleliście z tymi murami t1? i t2?

a przy okazji Elita niech się zacznie zbierać w ten weekend wpadamy do was
Reply With Quote
Old 9th November 2009, 17:43     i-t-m is offline   #4
i-t-m
Demonologist Stygian

i-t-m's Avatar

Polish server Rothat PvE

Mury T1? Lawl :>

A do nas zapraszamy, dawno nic się nie działo. Obyśmy nie dali plamy
Reply With Quote
Old 9th November 2009, 18:23     lyesmyth is offline   #5
lyesmyth
Conqueror Cimmerian

lyesmyth's Avatar

Circle of Nine

Polish server Rothat PvE

mam głośną nadzieje, byście nie dali.
Reply With Quote
Old 9th November 2009, 20:11     Tagawa is offline   #6
Tagawa
Assassin Khitai

Tagawa's Avatar

CROM

Polish server Rothat PvE

lyesmyth skieruj to pytanie raczej do siebie wy byliście agresorami i wiedzieliście ze to będzie szybka piłka wpadniecie i wypadniecie my nie liczyliśmy że zdołamy się obronić. Wstawiliśmy się bo wypadało się pojawić chyba nie liczyłeś na długą obronę z naszej strony z nieskończoną twierdzą i znikomym doświadczeniem pvp po za tym jesteśmy gildią nastawioną na zabawę pve ale zawsze to jakaś nowość odskok od rajdowania Tak czy inaczej gratuluje
Reply With Quote
Old 9th November 2009, 21:52     lyesmyth is offline   #7
lyesmyth
Conqueror Cimmerian

lyesmyth's Avatar

Circle of Nine

Polish server Rothat PvE

nie nie sądziłem
miałem raporty że ćwiczycie pvp, że coraz cześciej się pojawiacię i i wiem, że macie sojusz z elitą. liczyłem na 2 rajdy potężnej nawalanki
btw bo siegu omegei i grey knights nie spodziewałem się niczego a zostałem mile zaskoczony. można było
zobaczymy co elita pokaże

a tak przy okazji. nie odbierz tego jako złosliwość ale wasza gildia atakowała Klan miecza i topora, byłem tam ja i czekałem potem godzine na "zaksięgowanie" siega bo uciekliście. atakowaliście potem IF to się rozpłyneliścię,
stare przysłowie mawiało do 3 razy sztuka niestety znowu nic.

Last edited by lyesmyth; 9th November 2009 at 21:54..
Reply With Quote
Old 10th November 2009, 00:19     Tagawa is offline   #8
Tagawa
Assassin Khitai

Tagawa's Avatar

CROM

Polish server Rothat PvE

Powiem ci tak nasza gildia była raz agresorem na KMIT to był nasz tzw dziewiczy atak i nie dla tego ze mamy coś do nich tylko tak z ciekawości chcieliśmy zobaczyć jak ta cała zabawa wygląda oczywiście to nie było ani przemyślane tak z marszu bez taktyki polecieliśmy była super zabawa i o to nam chodziło mimo porażki było fajnie wspominasz coś o IF wydaje mi się ze masz złe informacje bo to Elita atakowała a my postanowiliśmy pomóc no i trzeci raz kiedy C9,IF nas odwiedziło z rajdem kasterów jak byśmy byli jacyś pro w tych sprawach. Dla twojej informacji nic mi nie wiadomo o jakiś ćwiczeniach pvp nie wiem po czym to wnioskujesz na gierkach nas praktycznie nie ma na pograniczch przelotem a pojęcie o obronie albo ataku jest takie jakie zauważyliście może jak więcej graczy od nas nabierze ochoty na zabawy pvp to coś powalczymy
Reply With Quote
Old 10th November 2009, 02:26     Syzyf is offline   #9
Syzyf
Bear Shaman Cimmerian

Syzyf's Avatar

Circle of Eternity

English server Crom PvE

Wiesz co ci powiem Hadi misiu na ten temat?

Lubie ciastka
Reply With Quote
Old 10th November 2009, 16:33     Ellendir is offline   #10
Ellendir
Conqueror Aquilonian

Ellendir's Avatar

Elita

Polish server Rothat PvE

ooo...temat mi się podoba. Chciałbym także zająć swoje stanowisko w jakże ważnym oblężniu.

...lubie ciastka, ale czekoladowe!!!!!!!!!!!!!!

z góry dzięki za możliwość wypowiedzenia się:-)))))))))))
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules