Powiem więcej, ten temat powstał z myślą o offtopicu
Sam nie piszę komentarzy do siega, bo od czasów wojny z SS nie czuję takiej potrzeby, nie mniej parę osób z pewnością będzie chciało wymienić się pogladami. od razu zastrzegam sobie też, że jak dyskusja nabierze tonu 10 latków moderator wyczyści temat.
Sam sobowiązuję się do pisania obiektywnego komentarza po każdym siegu na jakim byłem. Ot zrelacjonuję przebieg walk, powiem kiedy co padło, czy ktoś użył jakiejś ciekawszej taktyki i tyle.
a i jeszcze jedna mała uwaga. Chłopaki wiem dobrze że PvP potrafi być wkurzające, wiadomo biją, i tak dalej. ale potraktujcie to jako czystą zabawę. Nie ma żadnej ideologi w biciu pvp, na to czy bijemy czy nie, nie mają wpływu nasze matki, długość przyrodzenia jak i przyrodzenie w ogóle. na Siegach, minigierkach, dualach szukamy tylko zabawy i naprawde o wiele zdrowiej by było dla wszystkich, gdyby wszyscy szukali tego co my

To tyle z mojej strony Haderach i całe C9 pozdrawiają serwer i do zobaczenia jutro.
Jeszcze jedna uwaga o której zapomniałem wcześniej. dawno dawno temu kiedy serwer pvp był jeszcze młody, albo wręcz go nie było co kilka dni pisałem do itmira reprezentującego podówczas Elitę. próbowaliśmy się dogadać, by za atakować siebie nawzajem, uzgadniajac liczebnośc squadu co do jednego rajdu.
Co prawda tamte rozmowy nie wypaliły, i suma sumarum dalej biło się na dwa rajdy, tak teraz jeśli ktoś chce dać wyzwania, by było 1 na 1 rajd zapraszam również. ten temat m.in temu służy