Go Back Age of Conan Europe Forums > Community Forums > Polskie Forum > Główne Fora > Forum Klas Postaci > Mroczny Templariusz
Reload this Page nowy templariusz po patchu 1.05.5
Reply
Old 23rd November 2009, 12:39     dioniz84 is offline   #41
dioniz84

dioniz84's Avatar

English server Crom PvE

Hmmm.. jak się postarasz to i do necro dojdziesz. AoE stunn >>>charge>>>stun i full dps. Necro leży. Nie jest ze mnie jakiś expert, ale porównując starego DT (przed 1.05) do nowego to niebo z ziemia. Skile są uporządkowane (Depravity-tanking, desecration-dps), ma to sens. A przy dobrych buildach w PvE nie ma lepszej klasy. Wytankukjesz każdego rajdowego bossa od T1 do BRC wing 3 a w full dps będziesz pierwszy na liście, mamy kolesia który zamiata wszystkich Assasinów i Barbarzyńców.
Co do pvp to ja próbowałem hybrydy Depravity&desecration z talizmanem. Sprawdza się najlepiej. Trochę praktyki i taktyka na każdego twardziela się znajdzie.
Reply With Quote
Old 15th May 2010, 07:27     Rudie is offline   #42
Rudie
Conqueror Aquilonian

Rudie's Avatar

Kiedyś HH

Polish server Two Eagles PvP

opłaca się inwestować w Dark Hand pod PVP?
Reply With Quote
Old 15th May 2010, 11:38     lyesmyth is offline   #43
lyesmyth
Conqueror Cimmerian

lyesmyth's Avatar

Circle of Nine

Polish server Rothat PvE

zależy,

jest to wspaniałe dobicie, świetny booost hp ALE
ALE
jeśli twoim głównym pvp są gierki to polecam sobie zboostować 5 featów wychodzące z ulepszonego wyssania many(na prawo od dark handa)
dota wtedy z pieczęci chaosu wali po 800 dwa razy jak się przyłożysz i będziesz łapał po 2-3 targety minimum pieczęcia to Ci się inwestycja zwróci
pozatym będziesz miał troche latwiej z maną, w tych rzadkich momentach kiedy nie będziesz w cclocku
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules