Go Back Age of Conan Europe Forums > Community Forums > Polskie Forum > Główne Fora > Forum Klas Postaci > Mroczny Templariusz
Reload this Page nowy templariusz po patchu 1.05.5
Reply
Old 6th September 2009, 21:50     bogus is offline   #31
bogus
Dark Templar Aquilonian

bogus's Avatar

TFB

English server Crom PvE

Ale na pewno z ustawionych na tanka soldierów to właśnie na DT zabijanie jest najłatwiejsze. Olbrzymi health tap dużo daje, ja np. trashe u Kylliki nie ubarany w purpurę byłem w stanie tankować na frenzy.
Reply With Quote
Old 7th September 2009, 12:39     goth666 is offline   #32
goth666
Demonologist Stygian

goth666's Avatar

Polish server Two Eagles PvP

Quote:
Originally Posted by lyesmyth View Post
nawet tankowie mogą zgarnać fragi
jak coś bije kolesia po pięc minut miziając a potem jakiś dajmy na t ranger dobije to frag dla tanka
pozatym dt jak się nim dobrze gra, jest w stniae wykonać wystarczajacy dmg do zaliczenia fraga, no i duale :P brać mozna na przetrfanie.

zabijanie jest na tym builde wykonalne, co nie znaczy że łatwe

no nie mogę się zgodzić szczególnie że ja mialem na mysli duel-pvp, a wtedy nie zabijesz nikogo, to prawda będziesz dłużej żył ale i tak zginiesz..

p.s : przetrwanie sie pisze przez W a nie F
Reply With Quote
Old 8th September 2009, 19:33     lyesmyth is offline   #33
lyesmyth
Conqueror Cimmerian

lyesmyth's Avatar

Circle of Nine

Polish server Rothat PvE

Sry, wykończony byłem, nie popatrzyłem.

Wiesz wszystko zależy od dt, są klaes z którym zwyczajnie nie wygra bo nie ma jak, ale takiego guarda, conqa, skryto, rangera jeśli nie jest na łuku, barba powinnień szanse mieć

co nie zmienia faktu, że dt między bogiem a prawdą dostał porządnego kopa w jajca, full sfeatowana kradzież many wysysa mi 10 procent many i uderzyło za niecały tysiąc.
żal

gdyby tak z 3 kafle ssało, i zadawało półtora do dwóch plus normalne hity, to wyglądałoby to jako tak.
ale co tu dużo mówić, z tanków tylko conq się na duale chyba nadaje ^^
Reply With Quote
Old 23rd September 2009, 06:03     widmo34 is offline   #34
widmo34

Default co sądzicie o tym buildzie?

zrobiłem ostatnio taki build http://aoc.yg.com/feat-planner?class...000-25,4012-21 co o nim sądzicie? Jego jedyną wada jak dla mnie jest strasznie duży spadek ilosci many..

Last edited by widmo34; 23rd September 2009 at 06:23..
Reply With Quote
Old 24th September 2009, 12:42     goth666 is offline   #35
goth666
Demonologist Stygian

goth666's Avatar

Polish server Two Eagles PvP

Quote:
Originally Posted by widmo34 View Post
zrobiłem ostatnio taki build http://aoc.yg.com/feat-planner?class...000-25,4012-21 co o nim sądzicie? Jego jedyną wada jak dla mnie jest strasznie duży spadek ilosci many..

moim zdaniem ze tak sie wyraze kolokwialnie twoj build jest do bani.. ja uzywam tego : http://aoc.yg.com/feat-planner?class...000-25,4012-21

wybaczcie ale teraz sam siebie zjade bo po tym jak DT na 66 ktory byl zbudowany na drzewku deprawacja + postawa obronna zjechal mnie na 73 lvl to chyba wroce na deprawacje i tankowanie

i polecam ci przymierze zemsty bo przymierze broni bardzo rzadko sie aktywuje

Last edited by goth666; 28th September 2009 at 17:49..
Reply With Quote
Old 1st October 2009, 09:29     tbaczew is offline   #36
tbaczew
Dark Templar Cimmerian

tbaczew's Avatar

Outcast

Polish server Rothat PvE

przyjdz ze tym swoim necro haderah to zobaczymy co DT umi
Reply With Quote
Old 1st October 2009, 11:03     lyesmyth is offline   #37
lyesmyth
Conqueror Cimmerian

lyesmyth's Avatar

Circle of Nine

Polish server Rothat PvE

powiedz kiedy będziesz to sie sprawdzimy
Reply With Quote
Old 19th October 2009, 10:34     Rawendil is offline   #38
Rawendil
Conqueror Cimmerian

HORDA

Polish server Rothat PvE

Dt potrafi sciągnąć casterowi na 1 strzała (wycelowanego w dt) 70% many castera jednakże nie ma tak hop siup wpierw trzeba nabić odpowiedni poziom pieczęci yoga, puźniej w odpwiednim momęcie włączyć ją, a mag pozbędzie się w czasie 2 swoich czarow całej many, mistyczna zguba wysywa max 10 %, co przydaje się na koniec walki kiedy mag sam odda dt mane, a żeby jej nie odzyskał właśnie to combo się nadaje. Oczywisćie by nabić te 10 razy trochę trzeba oberwać zanim się zacznie wyssysać mane porządnie. Sam nie raz to testowałem. Fakt faktem dt jak każdy zołnierz jak ma sa obie hela to bije się w niego jak w mur, (puki ma mane) sam fragów na mini dużo nie zgarniam natomiast skupiam na sobie ogień przeciwnika i przede wszystkim stunuje i fearuje grupki przeciwników co daje drużynie czas na wycastowanie skillów.
Reply With Quote
Old 20th October 2009, 08:43     Arukhal is offline   #39
Arukhal
Dark Templar Cimmerian

Arukhal's Avatar

Circle of Nine

Polish server Rothat PvE

DT jaki jest taki jest i jest dużo lepszy niż przed 1.5. Jednak cholera jasna niech naprawią wkońcu mu pół drzewka zbezczeszczenia. Bo to jest trochę chorę że tak naprawdę DT jest w stanie pokazać swoje całe umiejętności tylko przy tankowaniu czyli na buildzie na offtanka.

P.S Widzę że panowie na górze to nawet nie wiedzą które atuty nie działają jak powinny... (Buildy dawaliście swoje)

Last edited by Arukhal; 20th October 2009 at 08:46..
Reply With Quote
Old 2nd November 2009, 10:37     mpp1981 is offline   #40
mpp1981
Dark Templar Cimmerian

mpp1981's Avatar

English server Fury PvP

Mnie dziwi jedno wypowiadają się (poza 1 osobą) gracze którzy graja na serwerach PvE. O zdolnościach DT w PvP , mini gierki i inne tryby rozgrywki to jest całkiem inna sprawa. A powiem jedno DT nie jest to najgorszą klasą ale przeważnie do takiego nekro to nie dojdziesz bo co chwile albo cię zatrzyma albo wystraszy lub spowolni , do tego jego miniony wyssą ci mane i wytrzymke wiec przestancie panowie gadać banały, bo przeważnie walka z ogarniętym necro polega na otrzymaniu od niego stuna w miedzy czasie jego magusie wysysają ci mane i wytrzymke dochodzisz do niego on ci daje starch w tym momencie jeśli masz jeszcze zycie aby do niego dojść to już nie masz wytrzymki i many a jeśli masz to się nie przejmuj bo jeszcze ma spowolnienie i inne rzeczy wiec na pewno zginiesz, bo bez wytrzymki i many to se możesz pomachać i nic więcej . W tej grze moim zdaniem jest za dużo skili , które blokują innego gracza.

Moim zdaniem DT bardzo dobrze sprawdza się teraz jako main tank.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules