Go Back Age of Conan Europe Forums > Community Forums > Polskie Forum > Forum Serwerów > Fury (PvP) > Gildie
Reload this Page JEdna gildia - wspólny cel "Polanie"
Reply
Old 3rd November 2009, 20:46     Sant is offline   #11
Sant
Demonologist Stygian

Sant's Avatar

Polanie

Polish server Two Eagles PvP

Quote:
Originally Posted by jarczew77 View Post
w ogóle nie gram już w AOC .
To po kiego bzdety piszesz ? Równie dobrze mógłbyś streścić i krytykować książkę, której nie czytałeś!
Reply With Quote
Old 4th November 2009, 00:20     jarczew777 is offline   #12
jarczew777
Guardian Cimmerian

C9

Polish server Rothat PvE

Bo pomiędzy graniem a orientowaniem się jest duża różnica . To ze ktoś nie gra nie znaczy ze się nie interesuje . Wiec Sant chętnie wysłucham twojego wyjaśnienia odnośnie jedynej gildii posiadającej wejście do BRC W3.
Reply With Quote
Old 4th November 2009, 07:20     Sant is offline   #13
Sant
Demonologist Stygian

Sant's Avatar

Polanie

Quote:
Originally Posted by jarczew777 View Post
Bo pomiędzy graniem a orientowaniem się jest duża różnica . To ze ktoś nie gra nie znaczy ze się nie interesuje . Wiec Sant chętnie wysłucham twojego wyjaśnienia odnośnie jedynej gildii posiadającej wejście do BRC W3.
Gdyby babka miała wąsy...

Ps. Nie jesteś dla mnie żadną ważną stroną przed którą miałbym cokolwiek wyjaśniać!
Reply With Quote
Old 4th November 2009, 07:42     Delotoksa is offline   #14
Delotoksa
Tempest of Set Stygian

Delotoksa's Avatar

Talking

Może i nie musisz wyjaśniać, ale mimo wszystko powiedz po pewnie 90% graczy to intryguje.
a)Jakim cudem jesteście jedyną polską gildią która rajduje na t1 skoro wczoraj i przedwczoraj paru członków hh dostało nowe itemy t1 (wątpię żeby dostały je od gm ) a nie dalej jak tydzień temu szare szeregi ubiły smoka.
b)Jakim cudem jesteście jedyną polską gildią która ma wstęp do w3 skoro paru członków hh chodzi w czapkach t2

Last edited by Delotoksa; 4th November 2009 at 07:46..
Reply With Quote
Old 4th November 2009, 10:00     Tirian is offline   #15
Tirian
Bear Shaman Cimmerian

Tirian's Avatar

German server Asgard PvP-RP

Quote:
Originally Posted by Delotoksa View Post
Może i nie musisz wyjaśniać, ale mimo wszystko powiedz po pewnie 90% graczy to intryguje.
a)Jakim cudem jesteście jedyną polską gildią która rajduje na t1 skoro wczoraj i przedwczoraj paru członków hh dostało nowe itemy t1 (wątpię żeby dostały je od gm ) a nie dalej jak tydzień temu szare szeregi ubiły smoka.
b)Jakim cudem jesteście jedyną polską gildią która ma wstęp do w3 skoro paru członków hh chodzi w czapkach t2
Z tego co wiem:
A) Z tym się nie zgodzie bossy T1 bije HH, Szare Szeregi (nie wiem czy 1 dnia ale bija:-)
B) HH nie jest już całkowicie polską gildią. Fakt jest dużo polaków, ale są i rosjanie, nie wiem ilu (2,5,10) i szczerze nie interesuje mnie to i pewnie Polan też, ale fakt faktem bez pomocy kolegów w VII Legionu, Panowie z HH nie są w stanie wyczyścić nawet W2 (nie mówie tu o Chathcie)
Reply With Quote
Old 4th November 2009, 10:16     Bladgen is offline   #16
Bladgen
Priest of Mitra Aquilonian

Bladgen's Avatar

The Headhunters

już nie długo...
Reply With Quote
Old 4th November 2009, 15:08     -Blash- is offline   #17
-Blash-
Ranger Aquilonian

-Blash-'s Avatar

HH, SCUM, Avalon

English server Fury PvP

"fakt faktem bez pomocy kolegów w VII Legionu, Panowie z HH nie są w stanie wyczyścić nawet W2 "

omfg. kolejny "fakt". Nie rajdowaliśmy, nie rajdujemy i nie będziemy rajdować z VII Legionem.

Last edited by blasz; 4th November 2009 at 15:23..
Reply With Quote
Old 4th November 2009, 16:42     Delotoksa is offline   #18
Delotoksa
Tempest of Set Stygian

Delotoksa's Avatar

Quote:
Originally Posted by chmielu112 View Post
Z tego co wiem:
A) Z tym się nie zgodzie bossy T1 bije HH, Szare Szeregi (nie wiem czy 1 dnia ale bija:-)
B) HH nie jest już całkowicie polską gildią. Fakt jest dużo polaków, ale są i rosjanie, nie wiem ilu (2,5,10) i szczerze nie interesuje mnie to i pewnie Polan też, ale fakt faktem bez pomocy kolegów w VII Legionu, Panowie z HH nie są w stanie wyczyścić nawet W2 (nie mówie tu o Chathcie)
To się nazywa czytanie ze zrozumieniem i żelazna logika (proszę przeczytać mój punkt "a" a potem punkt "a" chmilego)
Reply With Quote
Old 4th November 2009, 19:34     Tirian is offline   #19
Tirian
Bear Shaman Cimmerian

Tirian's Avatar

German server Asgard PvP-RP

HeHe faktycznie....Moj blad :P
Reply With Quote
Old 6th November 2009, 12:46     pitor3 is offline   #20
pitor3
Ranger Stygian

pitor3's Avatar

HH

Gzzzzz Pierwszo Polsko Gildio na Two Eagles ktora wyczyscila BRC!!!
Zycze dalszych sukcesow
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules