Go Back Age of Conan Europe Forums > Community Forums > Polskie Forum > Główne Fora > Forum Klas Postaci > Herold Xotli
Reload this Page atuty z drzewka ?
Reply
Old 26th April 2009, 17:29     Mavss is offline   #1
Mavss
Herald of Xotli Stygian

Qua Patet Orbis

Polish server Two Eagles PvP
Default atuty z drzewka ?

Co mozecie mi powiedziec o tych atutach z drzewka . Ktore sa bardziej przydatne pod PvP .

Niespokojny Ogien - warto wziasc ? To tylko dziala na leczacych ? czy ogolnie lipny atut ? ( czy na rajdach jak ogien przechodzi na inne mobki to agruja sie one na HoXa ? )

Demoniczna Pijawka - czy ktos tego uzywa ? Teraz na TestLive jest strasznie szybko spada Mana , moze bedzie przydatny ?

Zemsta Xotli - co mozecie mi o tym powiedziec ?

PLOMIEN XOTLI - duzo wiekszy daje dmg do Podpalen ?

Last edited by Mavss; 26th April 2009 at 18:00..
Reply With Quote
Old 27th April 2009, 02:20     Xeristirettils is offline   #2
Xeristirettils
Herald of Xotli Stygian

Xeristirettils's Avatar

Circle of Nine

Niespokojny Ogień - Czy warto.. ciężko stwierdzić na mój gust.. na początku miałem to w buildzie - skill zabawka.. średnio przydatny ale np. w duelach może się przydać ( głównie tu myślę o tankach, bo healerzy chyba mniej - z tego co pamiętam to działa na 'naturalna' regeneracje zatem na Heal (skill) nie zadziała ) Zawsze dodatkowe obrażenia jakby nie patrzeć zadaje.

Niemniej ja z tego zrezygnowałem. ( w rajdach, płomienie które przejdą na inne moby prawie na pewno będą zbierały agro na ciebie - ale nie potrafie na 100% powiedzieć, tego chyba nawet sam FC nie wie :P )

Demoniczna Pijawka - Aktualnie bezsensu wg. mnie skill - 1.5 własnie przez mane może nabrać znaczenia, ale to będe testował i się uczył używania tego po oficjalnym wejściu na serwery patcha.

Zemsta Xotli - Ciężko coś powiedzieć bo obecnie nie wiadomo do końca co daje ten boost do obrażeń. Działa tak, że od jednego Hita miecza dostajesz na 8s bodaj silniejsze ataki magiczne od ognia( chodzi głównie o Piekielny oddech ) i taki boost możesz mieć do max x5 mnożnik co ostatecznie daje koło 50 obrażeń dodatkowych od Ognia. Niestety nie potrafie ci odpowiedzieć czy dużo daje, pewnie tak ale ile to sam FC pewnie nie wie :P ( osobiście tłumacze to sobie tak, że zrezygnowałem z "Niespokojny Ogień" na rzecz tego a w całokształcie tyle samo to daje )

Płomień Xotli - Zacznijmy od tego, że ten atut boostuje 'Ludzką pochodnie' - tego skilla w PVP się po prostu Nie używa. Jak układasz build na pvp to wkładasz tam atuty jeśli musisz, by dostać sie niżej.

To jest w całości moje subiektywne zdanie.

Pozdrawiam
Verith
Reply With Quote
Old 9th May 2009, 06:54     Michalas1 is offline   #3
Michalas1
Herald of Xotli Stygian

Michalas1's Avatar

The Headhunters

A cp z bezmyślnym brutalem i z korzenie piekieł? Warto tam atuty dawać?
Reply With Quote
Old 9th May 2009, 15:23     silentbrass is offline   #4
silentbrass
Herald of Xotli Stygian

silentbrass's Avatar

Ja mam oba w swoim buildzie. Bezmyślny brutal na 80 lvl dodaje Ci ponad 400 hp... niby obniża o 3% obrażenia magiczne ale to przecież bardzo mało.

Korzenie piekieł - bardzo przydatne w pvp, o ile oczywiście idziesz w avatar, bo zwiększa twój ciężar tylko po przemianie. Dzięki temu nie będzie Cie dał rady powalić na glebe nawet strażnik (no może raz na jakiś czas mu się uda) i nie przerwie Ci to wyprowadzania mocnego combosa.

Pozdrawiam
Reply With Quote
Old 9th May 2009, 21:55     rciupa is offline   #5
rciupa
Herald of Xotli Stygian

rciupa's Avatar

HH

Korzenie działają nie tak jak oczekiwałem szaman niedźwiedzia z łatwością mnie odpycha. :/
Reply With Quote
Old 11th May 2009, 07:40     New-User is offline   #6
New-User
Herald of Xotli Stygian

HH

dla mnie hox to ciągle zagadka, ale na ta chwilę wychodzi mi taki bulid (pvp):
http://aoc.yg.com/pl/feat-planner?cl...128-12,1153-11
Reply With Quote
Old 11th May 2009, 13:18     Xeristirettils is offline   #7
Xeristirettils
Herald of Xotli Stygian

Xeristirettils's Avatar

Circle of Nine

o ile mogę podpowiedzieć / zasugerować czy też po prostu skomentować... to, na wstępie może powiem takie coś, Doświadczeniem w grze jak i Hoxem.. raczej nie wykraczam ponad normę.. w pvp też błyskotka może nie jestem...(nie mnie to oceniać) Ale swoje już zauważyłem i Wiem.
Wiem, że build Hoxa Ciężko popsuć - naprawdę, masz pare określonych skilli które po prostu musi być.. a cała reszta jest 'widzimisie' w atutach. Hoxem jak się nauczy grać to się będzie nim dobrze grało.. bez względu na to czy da się 3 atuty tu, czy 2 tu i 1 tam.etc.

Nie zamierzam podawać Ci 'prawidłowego' i 'niezawodnego' build'u. Ale do twojego ustawiania mam pewne...
W awatarze po co maxujesz Ludzka pochodnie? Faktycznie używasz jej?
Pominąłeś zupełnie rzeźnika?

Co do Opętania, nie mam większych 'ale'.. choć pomiąłeś jeden z bardzo ważnych dla mnie skilli... Ale pograsz na 80lvl to sam dojdziesz do wniosku czy podzielasz moje zdanie albo wyprowadzisz mnie z błędu.

Pozdrawiam.
Verith
Reply With Quote
Old 11th May 2009, 20:13     New-User is offline   #8
New-User
Herald of Xotli Stygian

HH

Quote:
Originally Posted by Xeristirettils View Post
o ile mogę podpowiedzieć / zasugerować czy też po prostu skomentować... to, na wstępie może powiem takie coś, Doświadczeniem w grze jak i Hoxem.. raczej nie wykraczam ponad normę.. w pvp też błyskotka może nie jestem...(nie mnie to oceniać) Ale swoje już zauważyłem i Wiem.
Wiem, że build Hoxa Ciężko popsuć - naprawdę, masz pare określonych skilli które po prostu musi być.. a cała reszta jest 'widzimisie' w atutach. Hoxem jak się nauczy grać to się będzie nim dobrze grało.. bez względu na to czy da się 3 atuty tu, czy 2 tu i 1 tam.etc.

Nie zamierzam podawać Ci 'prawidłowego' i 'niezawodnego' build'u. Ale do twojego ustawiania mam pewne...
W awatarze po co maxujesz Ludzka pochodnie? Faktycznie używasz jej?
Pominąłeś zupełnie rzeźnika?

Co do Opętania, nie mam większych 'ale'.. choć pomiąłeś jeden z bardzo ważnych dla mnie skilli... Ale pograsz na 80lvl to sam dojdziesz do wniosku czy podzielasz moje zdanie albo wyprowadzisz mnie z błędu.

Pozdrawiam.
Verith
ano masz racje; w opetaniu pewnie chodzi Ci o szaleństwo - po poprawkach wyszlo jakos tak:
http://aoc.yg.com/pl/feat-planner?cl...128-12,1153-11
btw jak zechcesz wskazowek odnosnie tosa, wal smialo
Reply With Quote
Old 11th May 2009, 23:06     Xeristirettils is offline   #9
Xeristirettils
Herald of Xotli Stygian

Xeristirettils's Avatar

Circle of Nine

na obecnym build'zie jaki podałeś drzewko opętania jest chyba takie samo jak poprzednio - chyba linki ci się pomyliły - albo ja już śpiący jestem

co do opętania, miałem na myśli 'skrzydła feniksa' - ja bez tego na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie swojego build'u - sam w sobie skill jest genialny

ale pograsz - znajdziesz swój styl i mam nadzieje będziesz zadowolony z klasy
Na pewno 'ciekawszy' HoX'ik od twojego ToS'ka :P

pozdrawiam
Verith
Reply With Quote
Old 12th May 2009, 10:55     Rzeznik is offline   #10
Rzeznik
Herald of Xotli Stygian

Rzeznik's Avatar

gildie to zuo

Typowe pvp (mnie sie takim gra najlepiej)
http://aoc.yg.com/pl/feat-planner?cl...145-11,1131-11

nigdy nie probowalem grac z szata fenixa wiec sie nie wypowiadam w tej kwestii

Last edited by Rzeznik; 12th May 2009 at 11:06..
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules