Go Back Age of Conan Europe Forums > Community Forums > Polskie Forum > Główne Fora > Dyskusje o PvP
Reload this Page PVP po Angielsku
Reply
Old 4th April 2009, 10:31     DanyTeringo is offline   #1
DanyTeringo

Default PVP po Angielsku

Witajcie dziś oglądałem gram tv i był wywiad z game masterem gry AOC stwierdził ze serwerPVP będzie w języku angielskim. Fajnie kupuje polska wersje a mam po angielsku
Reply With Quote
Old 4th April 2009, 11:11     Kevq is offline   #2
Kevq
Barbarian Aquilonian

Kevq's Avatar

Plemię Błękitnej Stali

Polish server Rothat PvE

To znaczy ze UI bedzie w jezyku angielskim???
Idiotyzm.

Alee..... nie wydaje mi sie ze mowil on o UI zapewne mowil on o jezyku ktory bedziemy uzywac na czacie globalnym.
Reply With Quote
Old 4th April 2009, 12:20     thorgal00000 is offline   #3
thorgal00000
Conqueror Cimmerian

thorgal00000's Avatar

Polish server Two Eagles PvP
Thumbs down

sorry ale z tego co słyszałem to wszystko ma być po angielsku cały serwer a nie czat.gdybym chciał serwer pvp po angielsku to już bym grał od czerwca na eu.

<<<<kevq-człowiek o prostych manierach,nie przeciętnie bystry>>>>

Last edited by thorgal00000; 4th April 2009 at 12:25..
Reply With Quote
Old 4th April 2009, 12:40     Thopor is offline   #4
Thopor
Conqueror Cimmerian

Thopor's Avatar

Polish server Rothat PvE

Serwer ma być międzynarodowy to global powinien być w jakimś jednym języku, a brak znajomości angielskiego w dzisiejszych czasach jest swego rodzaju nowoczesną odmianą analfabetyzmu.

Jeżeli zasady tego serwera będą takie same jak na serwerach EU to na pewno będzie można również tworzyć gildie międzynarodwe.
Znajomość angielskiego zarówno po stronie polskiej jak i rosyjskiej jest na pewno większa od znajomości języka polskiego przez Rosjan lub rosyjskiego przez Polaków.

Z drugiej strony na pewno znajdzie się masa trolli spamujących globala wyłącznie po polsku lub rosyjsku.
Reply With Quote
Old 4th April 2009, 12:56     thorgal00000 is offline   #5
thorgal00000
Conqueror Cimmerian

thorgal00000's Avatar

Cool

dla mnie angielski nie stanowi żadnego problemu.ale zadajcie sobie jedno pytanie"czy warto było czekać na serwer pvp który będzie po angielsku??"ponadto angielski serwer pvp był dostępny od czerwca.rozumiem rywalizacja z Rosjanami sprawia ze pvp będzie jeszcze lepsze i na pewno będzie większa rywalizacja co jest na plus.
Reply With Quote
Old 4th April 2009, 14:03     Gordath is offline   #6
Gordath
Bear Shaman Cimmerian

Gordath's Avatar

Polish server Rothat PvE

weź nie przesadzaj
założę się że global będzie po angielsku a po za nim może powstaną zakładki takie jak polska i rosja gdzie gracze będą mówili w swoich ojczystych językach
Reply With Quote
Old 6th April 2009, 08:51     Piwo is offline   #7
Piwo
Tempest of Set Stygian

Piwo's Avatar

PARIKA (HH)

Co prawda wiele rzeczy oczywistych w tej grze i dla firm ją wydających takimi nie są, ale myślę, że jasnym jest, że klient będzie działał z polską wersja językową. A serwer może być i w japońskiej wersji językowej .Bo jeśli nie będzie możliwości wejścia klientem ustawionym na wersję PL, a dla Rosjam wersją RU, to po co by robili lokalizacje
Problem pojawia się wtedy, gdy chcemy z nowo poznanym "przyjacielem" z Rosji zrobić ten sam quest i każdy z nas ma nazwę w swoim języku. Ale i tu nie widzę dużych kłopotów. Ci co nie znają angielskiego i tak się nie dogadają, a ci co znają poradzą sobie z tym.

Last edited by Pari; 6th April 2009 at 09:10..
Reply With Quote
Old 6th April 2009, 11:46     Kevq is offline   #8
Kevq
Barbarian Aquilonian

Kevq's Avatar

Plemię Błękitnej Stali

Polish server Rothat PvE

Jesli juz mowa o qestach, nic trudnego, wystarczy zrobic opcje taka sama jaka byla w Guild Wars tzn naciskasz dany przycisk a wszystkie napisy, interfejs oraz nazwy itemow zmieniaja sie na napisane w jezyku angielskim.
Wszystko oprocz czata oczywiscie : )
Reasumujac, gram w ta gre bo jest fajnie zlokalizowana oraz milo sie w nia gra kiedy npce mowia po polsku, na ekranie widze polskie klimatyczne nazwy itemow, umiejetnosci sa po polsku.
Angielski nie jest dla mnie problemem owszem ale wolal bym grac w gre w moim ojczystym jezyku.
Z jednej strony nie wiem czy to plota ale wolal bym zeby wypowiedzial sie tu Skwarkan bo jestem troche zmartwiony tym faktem ze gra bedzie po Angielsku.

Prawdopodobnie to plota ale tak czy inaczej mam watpliwosci co do naszego servera PvP
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules