Quote:
Originally Posted by lucesar
Samego ciężkiego lvlowania nie obawiam się ani to HoXa ani BSa, jedynie nie chciałbym aby wysiłek w to włożony nie poszedł potem na marne. Dochodzi do tego jeszcze przemiana którą niezbyt lubię :/
Z tego co pisze Rzeznik to chyba jednak warto iść w HoXa, ale z drugiej strony myśl że będę musiał się oswoić z przemianami jakoś nie napawa mnie optymizmem. Czy szaman też ma jakąś taką podobną specjalność która mogłaby mnie tak samo zniechęcać?
|
najwieksza wada szamana (jak dla mnie) jest to ze stosunkowo za szybko mu ucieka zycie i praktycznie caly czas podczas walki musi miec wlaczone leczenie (a nawet najlepiej sie zaczac leczyc przed walka ale to juz kwestie featu) a poza tym przytlacza mnie ilosc skilli wzmacniajacych/oslabiajacych/buffow ktore wlasciwie nie wiem w jakich sytuacjach jakich skilli uzywac ale chyba na tym polega cala poezja nauki gry szamanem i jak to wszystko opanujesz to nie powinienes miec problemow w pvp ale badz co badz kazda klasa w aoc jest swietna tylko trzeba umiec grac
ps. z tego co slyszalem to hox w przemianie jest prawie niesmiertelny wiec moze warto sie przekonac do tych przemian :>?
Quote:
Originally Posted by Kn-gorak
Co Ty gadasz :-D na 40 lvl potrafilem już wziąć na siebie 4 moby na moim lvl i spokojnie przeżywałem. Kwestia dobrania odpowiednich featów i ogarnięcia postaci, co w przypadku szamana nie jest takie proste bo dysponuje szerokim arsenałem skilli.
Trudno to się gra do 25 lvl, potem już jest z górki.
|
wiec widocznie ja mialem problemy z opanowaniem postaci bo mi sie ciezko lvlowalo