Go Back Age of Conan Europe Forums > Community Forums > Polskie Forum > Główne Fora > Gildie
Reload this Page Mortifer Mali
Reply
Old 3rd February 2009, 23:00     rohst is offline   #1
rohst
Priest of Mitra Stygian

Mortifer Mali

Polish server Rothat PvE
Default Mortifer Mali

Witam, jest kilka spraw które powinieneś sobie przyswoić zanim sie do końca zainteresujesz.

Po pierwsze - uważam że AoC jest grą a gra jest zabawą. Zabawa natomiast ma, co ciekawe BAWIĆ. Dlatego nie chce tutaj emocjonalnych dzieci, ludzie zachowujący sie dziecinnie będą nieuprzejmie wypraszani. Nie chce by ktoś psuł zabawe mi i moim wspóklanowiczom zabawe.

Po drugie - Gildia to miejsce w którym działa sie wspólnie, razem jesli każdy bedzie gotowy pomagać każdemu bedziemy sie świetnie bawić, nie mam zamiaru nikogo do niczego zmuszać, ale to Wam powinno zależec na tym by gildia sie rozrastała, to Wam powinno zależeć na tym by gildia sie bogaciła, i przedewszystkim to włąsnie WAM powinno zależeć na tym byśmy sobie pomagali.

Po 3 - frekwencja, nie oczekuje cudów ale jesli ktoś bez uprzedzenia zniknie na wiecej niż 7 dni, wywale go ( z możliwością pozniejszego przyjęcia), musze wiedzieć, czy ktoś przestał grać na zawsze czy zniknął bo ma sesje/rodzi mu sie potomek/etc.

I po czwarte - Nie ma samowolki, nie ma Veta, ostateczne zdanie mam ja, to ja podejmuje decyzje których wy nie potraficie podjąc ( jesli natomiast wiekszośc czegos chce, ja sie oczywiscie przychylam), to ja licze sie z tych decyzji konsekwencjami.

To tyle, mam nadzieje ze nikogo tym nie odstraszyłem.

A włanie, AoC jest grą nastawioną proPvP, tak też nastawiona jest nasza gildia. Oczywiscie narazie nie ma to wiekszego sensu, ale pozniej bardzo chętnie pomorduje innych

Pozdrawiam Boras aka Rohst lider klanu Mortifer Mali

Forum klanu w budowie www.mortifermali.jun.pl
Reply With Quote
Old 5th February 2009, 00:49     rohst is offline   #2
rohst
Priest of Mitra Stygian

Mortifer Mali

Polish server Rothat PvE

własny kanał Ventrilo już mamy
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread