Witam,
wczoraj rano kupiłem 9000 Points'ów. Chciałem zapłacić za nie za pomocą karty, ale skończyło się na tym, że transkacja cały czas była w stanie pendingu. Kilka razy wpisałem kod CVC, ale bez skutku. Po ok. 30 minutach moje konto zostało bezpodstawnie zablokowane. Wysłałem zaraz po tym 2 wiadomości do obsługi klienta (1 po polsku, drugą natomiast, dla pewności po angielsku) i do tej pory nie doczekałem się odpowiedzi. Z dniem dzisiejszym udało mi się zapłacić za punkty za pomocą PayPala i są już przypisane do mojego konta. Niestety konto nadal zablokowane. Wysłałem dodatkowego maila na
account@funcom.com i rozmawiałem z przedstawicielem na LiveChacie. Szanowny pan odpisał, że nie może nic na to poradzić i muszę czekać na odpowiedź obsługi klienta. Niestety według tego pana czas otrzymania wiadomości może się przedłużyć ze względu na to, że mój problem został zakwalifikowany do czegoś w rodzaju "specjalnej grupy". Niestety widzę, że to nie do końca prawda, jakoby pomoc techniczna działała 24/7. Po prawie rocznej przerwie od początku mam same problemy. Postanowiłem utworzyć takowy temat na forum, gdyż może tutaj doczekam się szybszej odpowiedzi ze strony kogoś z Funcomu, lub przynajmniej jakiejś porady, czy wskazówki.