Go Back Age of Conan Europe Forums > Community Forums > Polskie Forum > Główne Fora > Forum Klas Postaci > Szaman Niedźwiedzia
Reload this Page Zapytania odnośnie klasy
Reply
Old 15th September 2011, 15:34     Morholt is offline   #1
Morholt
Bear Shaman Cimmerian

Morholt's Avatar

Vendetta

English server Fury PvP
Default Zapytania odnośnie klasy

Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić na czym polega i jak działa heal w kombinacji "Żądza krwi" - "Bloodthirst"

Coś w stylu: Walniesz z niego za 1000DMG to dostajesz heal za 1000HP ??

Druga sprawa:

W jaki sposób mogę zobaczyć za ile leczę się z "Przypływu krwi" lub " Gwałtowne ozdrowienie" (w opisie spella jest napisana wartość "bazowa") jak sprawdzić za ile faktycznie mnie to leczy ?
Reply With Quote
Old 15th September 2011, 15:53     Wasyl1992 is offline   #2
Wasyl1992
Priest of Mitra Aquilonian

Wasyl1992's Avatar

**** Best of the Best****

Polish server Rothat PvE

Miśkiem osobiście nie gra ale osobiście mogę ci odpowiedzieć na drugie pytanie:
a więc wartość widoczna "bazowa" jest wartością którą leczysz i żadne ciuchy nie dają w przypadku przypływu krwi a jeśli chodzi o Gwałtowne ozdrowienie to tu jest trochę inaczej gdyż ilość zwróconego życia nigdy nie jest taka sama :P
Reply With Quote
Old 15th September 2011, 15:54     Radzieoon is offline   #3
Radzieoon
Bear Shaman Cimmerian

Radzieoon's Avatar

White Eagle

Polish server Two Eagles PvP

Quote:
Originally Posted by Morholt View Post
Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić na czym polega i jak działa heal w kombinacji "Żądza krwi" - "Bloodthirst"

Coś w stylu: Walniesz z niego za 1000DMG to dostajesz heal za 1000HP ??

Druga sprawa:

W jaki sposób mogę zobaczyć za ile leczę się z "Przypływu krwi" lub " Gwałtowne ozdrowienie" (w opisie spella jest napisana wartość "bazowa") jak sprawdzić za ile faktycznie mnie to leczy ?

Leczenie w żądzy krwi jest liczbą stałą. Ja mam wyfeatowany 1 punkt w żądze krwi tylko dla kombosa(jedynego walącego wykończenie z lewej) i leczy mnie chyba za 137 czy jakoś tak(tyle co nic). Wydanie na to kolejnych 4 punktów w drzewku wg mnie jest kompletnym ich zmarnowaniem.

Wartości leczeń, obrażeń zadawanych i przyjmowanych znajdują się w czacie w zakładce "Bojowe".
Reply With Quote
Old 15th September 2011, 16:55     Misiuggah is offline   #4
Misiuggah
Bear Shaman Cimmerian

Misiuggah's Avatar

C9

English server Crom PvE

Więcej punktów w Żądzy Krwi zmniejsza tylko cooldown na skillu (bodaj do 45s), ale heal jest taki sam - ok. 130 na trafiony cel. Kał.

Przypływ Krwi zawsze leczy ludzi za tyle samo - 192 lub 204 (jak masz w drzewku odpowiedni skill). Ciebie jednak leczy za 50% lub 75% (jak masz wytrenowane w AA) swojej wartości.

Gwałtowne Ozdrowienie to coś w okolicy 1000-1500 lub jak masz odpowiedni skill w AA - 1000-3000.

Leczenie w AoC można podkręcić tylko poprzez odpowiednie featy lub perki z AA (w połączeniu ze sprzętem Kitajskim). Nie rośnie ono jak masz np.: więcej mądrości czy coś w ten deseń.
Reply With Quote
Old 15th September 2011, 21:46     AlvarBlack is offline   #5
AlvarBlack
Dark Templar Cimmerian

AlvarBlack's Avatar

English server Crom PvE

Jedyna statystyka wpływająca na bazowy heal (nie z AA), to obrażenia krytyczne, a i tak tylko na dużego po wydaniu choć jednego punktu w odpowiednią zdolność z AA.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules