Go Back Age of Conan Europe Forums > Community Forums > Polskie Forum > Główne Fora > Forum Klas Postaci > Zdobywca
Reload this Page coś nowego?
Reply
Old 23rd May 2012, 07:36     Drval is offline   #1
Drval
Guardian Aquilonian

Drval's Avatar

Szare Szeregi

English server Fury PvP
Default coś nowego?

jakieś exploity pojawiły sie na kitaju>?

wczoraj wpadłem miśkiem na 40 lvl w secie full sanktu i spotkałem conka...(mam na 80 conka też)

jak pierwszy raz padłem..pomyślałem lagi...za drugim razem -coś jest nie tak...za trzecim razem -jak go ubiłem -zostało mi 2% życia..za 4 razem podleciał trzepnął z feera, z pojedynczych, potem jedno combo..i padłem...kryt? kurcze coś nie tak- jeszcze raz...ale ale..coś te jego bronie dziwnie wyglądają..jak sztylety sina z kitaju...ale jak spytałem o broń szybko sie wylogował...

kiedyś robione były " myki "z brońmi do tortage...i tak pomyślałem ,że może jakieś luki sie znalazły..wiecie coś o tym?

Last edited by Drval; 24th May 2012 at 16:05..
Reply With Quote
Old 24th May 2012, 08:35     -Blash- is offline   #2
-Blash-
Ranger Aquilonian

-Blash-'s Avatar

HH, SCUM, Avalon

English server Fury PvP

Pytać o exploity i reklamować gildię. IMBA gz
Reply With Quote
Old 24th May 2012, 15:59     Drval is offline   #3
Drval
Guardian Aquilonian

Drval's Avatar

Szare Szeregi

English server Fury PvP

nie "paplaj" tylko odpowiadaj(pytanie było proste)

p.s -nie udawaj świętego-nie wiem o co Ci chodzi.

Last edited by Drval; 24th May 2012 at 16:02..
Reply With Quote
Old 25th May 2012, 09:05     Misiuggah is offline   #4
Misiuggah
Bear Shaman Cimmerian

Misiuggah's Avatar

C9

English server Crom PvE

Quote:
Originally Posted by Drval View Post
nie "paplaj" tylko odpowiadaj(pytanie było proste)

p.s -nie udawaj świętego-nie wiem o co Ci chodzi.
Nie wiem o co biega. Dla mnie exploity kojarzą się najczęściej z czymś mega nudnym - choćby dlatego się nimi nie interesuję (pomijam wątek etyczności ).
Reply With Quote
Old 25th May 2012, 19:47     borystakieimie is offline   #5
borystakieimie
Barbarian Cimmerian

borystakieimie's Avatar

HH/Szare Szeregi/The Law

English server Fury PvP
Wink

jest niewielka szansa na wydropienie epików porównywalnych do t3-t4 pve z zabitych graczy jak się gra premade mini na fury dlatego wszyscy teraz deathmatch grają.
Reply With Quote
Old 26th May 2012, 09:18     dagdasamildanac is offline   #6
dagdasamildanac
Barbarian Aquilonian

dagdasamildanac's Avatar

-= Black Steel =-

English server Fury PvP
Angry

Quote:
Originally Posted by borystakieimie View Post
jest niewielka szansa na wydropienie epików porównywalnych do t3-t4 pve z zabitych graczy jak się gra premade mini na fury dlatego wszyscy teraz deathmatch grają.
a to co borys pisze to ciekawe chociaz pierwsze slysze - warte sprawdzenia ale nie w najblizszej przyszlosci dla mnie bo na pcecie mi zasilacz padl i najwczesniej jakos na poczatku przyszlego tygodnia bede mial nowy - klikam z netbooka .

A co do exploitow to jasam petycjonowalem wiele razy na cziterow uzywajacych haki w tejze grze - raz nawet udalo mi sie szybko z gm skontaktowac i mogl na wlasne oczy zobaczyc jak Witaliy - taki rusek pvp 10 conq (jak to by mu jeszcze nie wystarczylo) czitowal na stamina reg - biegl sobie jego stamina spadala do 5% i nagle wskakiwala na 60% z powrotem to dostal bana za to ale teraz gram na Rage - gdzie rowniez wszystkich zapraszam open world pvp nie zna tam granic i 98% jak ktos kiedy okreslil (98 bo 2 % to offline ludzie) to ruskich graczy tam uzywa hackow edytujac pamiec gry badz uzywajac cheat engine - czy to sa speed hacki - stamina reg hacki czy crit/full dps hacki - im to wszystko jedno sa tacy pewni w tym ze nic im nie jest w stanie przeszkodzic - a FC i GMowie na to jak zwykle we will investigate - to tyle - widac licza kabze a nie wrazenia i odczucia z gry fair graczy ktozy sa jak te baranki na sciecie w porownanie do cziterow. Nastepny przyklad o ktorym slyszalem zhackowany u bram (at the gates) barba skill uzywa go Electro na Rage taki fail barb wannabe ktorego moim barbem mimo dysproporcji leje jak cche, wali tym za 5 k gdzie najwyzszy jaki widzialem to za 2,6-2,8 cryt byl ale to na wszystich mozliwych buffach. OK nic tylko sie powiessic i zadac zwrotu pieniazkow za gre - i tu sie pytam po co oni tak czituja ? zeby z oneshootowac szmatke bo chyba nie dla brechtu - maja napewno problemy z ego, to tyle ode mnie jeszcze raz zapraszam na Rage Blood and Glory serwer - gdzie z kazdym dniem populacja rosnie i mamy sie calkiem niezle mini chodza juz prawie codziennie a na instancje sie czasem tez zbierzemy plus siege odchodza gdzie ruski dostaja po doupie i nie laguja wogole. Pzdr
Reply With Quote
Old 26th May 2012, 09:34     borystakieimie is offline   #7
borystakieimie
Barbarian Cimmerian

borystakieimie's Avatar

HH/Szare Szeregi/The Law

English server Fury PvP

Quote:
Originally Posted by dagdasamildanac View Post
a to co borys pisze to ciekawe chociaz pierwsze slysze - warte sprawdzenia ale nie w najblizszej przyszlosci...
ehh ikonkin mrugającej jednym oczkiem nie zobaczyłeś nad postem Choc naprawdę chciałbym zeby cos takiego wprowadzili bo moja t2 kosa juz mi sie znudzila;/

P.S. chociaż może jakbym tego nie napisal to zaraz premadów by szaraki narobiły
Reply With Quote
Old 26th May 2012, 14:59     Drval is offline   #8
Drval
Guardian Aquilonian

Drval's Avatar

Szare Szeregi

English server Fury PvP

@Misiu-bo exploity są nudne..ale jak ludzie znajdą- to farmią do upadłego(przykład Turanu już wszyscy znają-i chyba nie ma nikogo na serwerze, kto nie poszedł tylko"zobaczyć".

mi bardziej chodzi o błędy na broniach i walenie krytów po 5k na postaciach ,które nie maja do tego prawa.starzy gracze już przerabiali piaski z brońmi z 40 lvl-u i każdy wie,że do niczego to nie prowadzi-wszystko co wpływa na pvp ujemnie w aoc, powinno być jak najszybciej usuwane.

mnie ciekawi skąd ten conk wbijał kryt 4k na 39 lvl.i czemu jego miecze wyglądały jak sztylety sina z kitaju.

@Borys

-stary lisie..nie podpuszczaj...

prawda taka ,ze ludzie są -żeby polskie 6-stki wystawić...ale to jeszcze nie pora.W gildii jest grywalnych kilkanaście osób i sporo się bunkruje jeszcze tak jak Ty.Trzeba pomyśleć jak to zorganizować.Muszę wiedzieć ilu jeszcze starych Szaraków jest na tym serwerze i poczekać miesiąc, aż się poukłada.Wbijaj na alta do nas i będę wiedział,że jesteś.Lakhle może przycisne, to misiem połazi-Twój barb i mój guard, to już połowa ekipy na mini ,,mam dobrego necro do pvp to już 4..Vaco na pomie na 10 pvp to już 5.... i potrzeba jeszcze drugiego ciężkiego -najlepiej ogarniętego dt...może Remka ścignąć ,zeby z croma przeskoczył....i sam widzisz trochę to naciągane na dziś..bo musi być więcej luda ,żeby skutecznie się uzupełniać.Dobrze wiesz ,że dobrą ekipę można złożyć tylko z bardzo zgranych osób ,które się znają.Sam pamiętasz jak było nago na mini

Last edited by Drval; 26th May 2012 at 15:12..
Reply With Quote
Old 26th May 2012, 15:57     Misiuggah is offline   #9
Misiuggah
Bear Shaman Cimmerian

Misiuggah's Avatar

C9

English server Crom PvE

No właśnie byłem na forcie raz dla towarzystwa i nie wiem czy mnie jeszcze ktoś tam zaciągnie. Swoją drogą - jak ludzie wpadają na takie rozwiązania?
Reply With Quote
Old 28th May 2012, 08:33     lyesmyth is offline   #10
lyesmyth
Conqueror Cimmerian

lyesmyth's Avatar

Circle of Nine

Polish server Rothat PvE

nie ludzie
ruscy i imen
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread