@Misiu-bo exploity są nudne..ale jak ludzie znajdą- to farmią do upadłego(przykład Turanu już wszyscy znają-i chyba nie ma nikogo na serwerze, kto nie poszedł tylko"zobaczyć".
mi bardziej chodzi o błędy na broniach i walenie krytów po 5k na postaciach ,które nie maja do tego prawa.starzy gracze już przerabiali piaski z brońmi z 40 lvl-u i każdy wie,że do niczego to nie prowadzi-wszystko co wpływa na pvp ujemnie w aoc, powinno być jak najszybciej usuwane.
mnie ciekawi skąd ten conk wbijał kryt 4k na 39 lvl.i czemu jego miecze wyglądały jak sztylety sina z kitaju.
@Borys
-stary lisie

..nie podpuszczaj...
prawda taka ,ze ludzie są -żeby polskie 6-stki wystawić...ale to jeszcze nie pora.W gildii jest grywalnych kilkanaście osób i sporo się bunkruje jeszcze tak jak Ty.Trzeba pomyśleć jak to zorganizować.Muszę wiedzieć ilu jeszcze starych Szaraków jest na tym serwerze i poczekać miesiąc, aż się poukłada.Wbijaj na alta do nas i będę wiedział,że jesteś.Lakhle może przycisne, to misiem połazi-Twój barb i mój guard, to już połowa ekipy na mini ,,mam dobrego necro do pvp to już 4..Vaco na pomie na 10 pvp to już 5.... i potrzeba jeszcze drugiego ciężkiego -najlepiej ogarniętego dt...może Remka ścignąć ,zeby z croma przeskoczył....i sam widzisz trochę to naciągane na dziś..bo musi być więcej luda ,żeby skutecznie się uzupełniać.Dobrze wiesz ,że dobrą ekipę można złożyć tylko z bardzo zgranych osób ,które się znają.Sam pamiętasz jak było

nago na mini