Go Back Age of Conan Europe Forums > Community Forums > Polskie Forum > Główne Fora > Forum Klas Postaci > Mroczny Templariusz
Reload this Page DT na serwer PvP
Reply
Old 8th August 2011, 20:28     Pawelun is offline   #21
Pawelun
Bear Shaman Cimmerian

Pawelun's Avatar

HH

Polish server Two Eagles PvP

No Alvar oswiec mnie prosze. Jak wg Ciebie dziala cien strachu?
Reply With Quote
Old 8th August 2011, 20:30     AlvarBlack is offline   #22
AlvarBlack
Dark Templar Cimmerian

AlvarBlack's Avatar

English server Crom PvE

Nie chcę tu więcej offtopować. Poszukaj na angielskim forum. Jak nie znajdziesz, to pisz na prv...
Reply With Quote
Old 8th August 2011, 20:38     Pawelun is offline   #23
Pawelun
Bear Shaman Cimmerian

Pawelun's Avatar

HH

Polish server Two Eagles PvP

Tak najlatwiej... ehhh, niewazne zatem Co do buildow wyzej podanych, dla mnie Klatwa Gwalhura to podstawa nawet w pvp, swietnie sprawdza sie przeciwko nekro.
Reply With Quote
Old 9th August 2011, 07:49     wsiubziu is offline   #24
wsiubziu

Dziękuję raz jeszcze za poświęcenie swojego czasu!
W takim razie skuszę się chyba na build: "AlvarBlack'a"
a to wersja bardziej miękka ale za to agresywniejsza:
http://aoc.yg.com/feat-planner?class...,703-11,711-11

Nie wiem co do końca masz na myśli przez miękka - ale kości zostały rzucone
Mam teraz tylko pytanie co po kolei rozwijać i jakie przymierza wybrać
Mam 15 lvl i nie chciałbym popełnić żadnych błędów ( w co też sądzicie, że powinienem, rozdawać punkty, ale nie w atutach ? NA chwilę obecną rozwijam na maksa szybkość biegu + regeneracja wytrzymałości bodajże)

A tak poza tym wszystkim, gra ktoś może na tym serwerze Rage PvP ? Czy jestem ze znajomym skazany na totalną zagładę

Last edited by wsiubziu; 9th August 2011 at 07:52..
Reply With Quote
Old 9th August 2011, 17:32     Morholt is offline   #25
Morholt
Bear Shaman Cimmerian

Morholt's Avatar

Vendetta

English server Fury PvP

Atuty zawsze można zresetować u Nauczyciela który znajduję się w każdym głownym mieście. Należy jednak uważać gdyż każdy kolejny reset kosztuje nas coraz więcej srebrniaków które na niższym levelu nie wpadają tak szybko.

A co do skills je też można usunąć klikając bodajże ALT i minus przy wybranej umiejętności, trzeba z tym uważać ponieważ za reset więcej niż 100p trzeba płacić małe sumki, im więcej punktów resetujesz tym więcej trzeba zapłacić.

Przydatne skille to: Run Speed, Endurance dla DT w Hide polecam tylko tyle żeby dało się używać skradania gdy to potrzebne, Recovery i Bandagind tak na 50% Fast Recovery i F.Healing tak na 25 % Taunt rozwija się tylko z myślą o byciu tankiem, Climbing rzadko potrzeba więcej niż 50p, Perception - zupełnie nie potrzebne w PVE w PVP zwiększa skuteczność przeszukania i zwiększa szansę wykrycia pułapek.

Masz klasę z archetypu Soldier więc wypada coś powiedzieć o Stance : Defensive i Frenzy - mianowicie : używa się ich w zależności od sytuacji, gdy grasz z kolegom Rangerem polecał bym latać na Defensive ale jeżeli zaatakuje was jakiś gracz to z pewnością zacznie od uśmiercania kolegi więc wtedy przechodzisz na Frenzy i klepiesz z dużym bonusem DPS.

Możesz również we Frenzy expić choć należy pamiętać że nawiet Tank w tym momencie jest łatwym i słabym łupem gdyż jak masz tam w opisie we Frenzy zadajesz dużo więcej obrażeń lecz jednocześnie obrywasz 2 razy mocniej.

Najlepiej jest w walce używać obu a Frenzy tylko gdy przeciwnik nie jest nam w stanie wyrządzić dużej krzywdy np: gdy dostał Fear, Stun, Knock Back, Root.

Dużo graczy przechodzi też na Frenzy zaraz przed wciśnięciem ostatniej strzałki z najsilniejszego komba po jego skończeniu wracają na Defensive.

Co do atutów rozwijaj najpierw Desecration jak chcesz mieć od razu większy DPS chodź ja bym polecał najpierw Depravity aby dostać Soul Barrier.

W Talisman spec chyba się lata z Aura of Dread fury, Drain Life, Covenant of Arms i całą resztą bonusów z Atutów takich jak Soul Barrier.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules