Witam
Trzeba troche rozruszac mala spolecznosc hoxow.
Na rajdach radzimy sobie calkiem niezle, niestety instancje to juz inna bajka.
Wczoraj moja frustracja osiagnela apogeum jak nasz glowny tank DT wyciagnal wiekszy dps od hmmmm prawdziwego dps-u. Najsmieszniejsze nie jest to ze hox ma slaby dps, ale najprosciej w swiecie nie zdazy go zadac

Jest to dosc specyficzne jesli chodzi o nasza klase bo swoj wyjsciowy dps musimy sobie zbudowac, troche to trwa i jak juz to zrobimy to zadamy jedno porzadne combo, a mobki juz nie zyja. Bossy (mowie o HM) tez sie leje sytuacyjnie, malo ktore mozna sobie postawic w jednym miejscu i klepac od poczatku do konca. Musimy wybierac odpowiednie momenty na odpowienie skille zeby to jakos wygladalo, a cd na nasze najwartosciowsze zdolnosci sa jakby nie bylo dosc przydlugawe. Druga sprawa jest taka, ze wedlug mnie dps klas w tej chwili glownie opiera sie na krytykach ktore zadaja, a wszyscy wiemy ze hox na te krytyki ma bardzo marne szanse w stosunku do innych klas (przykladem moze byc moj brute conq ktory co drugie combo wali z kryta!). Roznica przy finalizatorze z piekielnych ciosow VI gdzie bez, po dobrym zbudowaniu dps-u wyjsciowego to okolo 1k za hit (6 hitow w calosci), a z 1,6-1,8k jest zauwazalna. Nam tak siada raz na kilka comb, innym co drugie, trzecie. Tak samo sie ma sprawa ze zbudowaniem dps-u, prawie wszystkie klasy dopalki maja na instancie ale nie my, musimy je castowac pol wiecznosci gdzie przez ten czas barb juz bedzie w polowie swojego cyklona. Oczywiscie mamy tez ta dogodnosc, ze mozeby wrzucac casty pomiedzy kolejne kroki comba ale zamiast je krecic 5s krecimy je 10s. Kwestie piekielnego oddechu zostawie pominieta bo jest to nasze easy modowe glowne zrodlo dps-u, co 5 sekund wystarczy wcisnac klawisz i tyle ale jak dla mnie moga zmiejszyc jego dps ale dajcie mi wiecej mocy z kombinacji i zebym nie musial ich krecic w czasie w ktorym odpalam papierosa i zaciagam sie pierwszym machem.
Na teraz tyle, mam nadzieje ze temat sie troche rozwinie bo malo o naszej klasie ostatnio, a przydalo by sie troche madrych i przemyslanych wypowiedzi. Jest tego sporo wiecej ale monologu nie chce mi sie prowadzic wiec zapraszam do dyskusji
Ave C9!, Ave Wy, Ave Ja