Go Back Age of Conan Europe Forums > Community Forums > Polskie Forum > Główne Fora > Rajdy i Taktyki
Reload this Page Rajdy T3
Reply
Old 28th April 2010, 21:04     -filip- is offline   #1
-filip-

-filip-'s Avatar

Default Rajdy T3

Witam
Cóż, prędzej lub później takie rozważania muszą się pojawić, mamy następny patch i kolejną zmianę bossów T3. Mój post obecny dotyczy ulubionej postaci w T3 czyli Hator-ka W powszechnym odczuciu właśnie ona - mimo, że zajmowała raptem drugi pokój na drodze do górnych pomieszczeń, a więc jakby powinna być "łatwiejsza" niż kolejne - okazała się najtrudniejszym bossem do Ulubieńca Louhi. I cóż po patchu ? Ano, obecnie jest możliwa sytuacja aby ścieżkę ; braciszkowie-Hator'ka-Arbanus-Gyas dobry skład zaliczył za jednym rajdem, czyli całą czwórkę bossów. Dlaczego tak piszę ? Bo przed patchem Hator-ka zajmowała często sporo czasu (chociaż raz udało się nam zaliczyć za jednym podejściem Hatorkę, ale to raczej sporo fartu). Żal mi starej Hator-ka, faktycznie była nieco za trudna (gdyby była jako piąty boss czy nawet czwarty to sprawa była by zrozumiała, im dalej tym trudniej..), jako drugi boss była po prostu za trudna. Jednak po kolei gildie ją zaliczały i szły dalej. Po patchu - moim skromnym zdaniem - zrobiono ją zbyt łatwą, po prostu ograniczenie ilości heroldów jest za silne, dodatkowo też ma ona mniej hp. Jest to już inna Hatorka, heh nikt nie bedzie płakać, bo przecież i tak wszyscy stoją przed problemem jak dojść do Toth-amona. Ale satysfakcja była jednak większa kiedy to po 7.0 utrudniono ją naprawdę mocno a jednak padała na glebę.
To moja czysto prywatna opinia, bossy w T3 są naprawdę super wymyślone i zaprogramowane, każde zwycięstwo to spora frajda. Hator-ka była za trudna i tu zgoda - należało ją nieco złagodzić, ale zrobiono to jednak o krok za daleko, myślę, że wystarczyło trochę wydłużyć czasy między teleportami i już byłaby ok. Teraz te czasy skrócono ale zdjęto ilość heroldów.
Zapraszam do polemiki )
Pozdr
Reply With Quote
Old 29th April 2010, 04:34     Sreng is offline   #2
Sreng
Guardian Cimmerian

Sreng's Avatar

Circle Of Nine

Z tym co funcom ostatnio robi z gra to i tak dobrze bo mogła padac po zebraniu odpowiedniej ilosci surowców
Reply With Quote
Old 5th May 2010, 15:40     pragrad is offline   #3
pragrad

No ja też zaczynam pomału nierozumieć tej gry a gram od samego początku jej powstania najpierw na fury teraz two eagles funcom przekombinowuje co sie da i powstają takie smieszne rzeczy jak pvp bez pvp [czyt. kapliczki borii] gra powstala w zalozeniu o otwarte pvp i człowiek wlasnie z tego powodu kupowal ta gre a teraz porobili z graczy kopaczy no to niech zmienia nazwe gry z age of conan na age of gornik wtedy to kupujacy pomysli ze to jakas pomylona gra i jej nie kupi no a my musimy w tym siedziec i patrzec na kolejne niedorzecznosci funcomu.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules